Новият договор на Люис Хамилтън с Мерцедес ще бъде обсъждан

...
Новият договор на Люис Хамилтън с Мерцедес ще бъде обсъждан
Коментари Харесай

Волф обясни за новия договор на Хамилтън

Новият контракт на Люис Хамилтън с Мерцедес ще бъде обсъждан в границите на зимната пауза във Формула 1, само че шефът на отбора Тото Волф и 7-кратният международен първенец не са си поставяли прецизен период, в който да приключат договарянията. Това разгласи Тото Волф в подкаста Beyond The Grid. Настоящият контракт на Хамилтън изтича в края на 2023.

“Списъкът със задания за зимата е много дълъг - призна Волф. - Със сигурност, новият контракт на Люис е една от значимите точки в този лист, ще се занимаваме с него през зимата, само че не сме си сложили корав краен период. ”

Волф трябваше също по този начин да изясни дали е убеден, че ще успее да накара Люис да преподпише, с цел да остане Хамилтън в спорта и да преследва рекордната осма международна купа.
 Хамилтън посети Антарктида за рождения си ден Хамилтън посети Антарктида за рождения си ден
“Абсолютно съм убеден, че Люис ще остане - предвижда Волф. - Той е част от отбора и отборът към този момент е част от Люис. Няма причина да не продължим да работим дружно. ”
 Д-р Марко: Трябва да се опасяваме повече от Мерцедес, в сравнение с от Ферари Д-р Марко: Трябва да се опасяваме повече от Мерцедес, в сравнение с от Ферари
В края на предходната година Волф и Хамилтън предвидиха без значение един от различен, че ще подпишат нов контракт, като се чака той да е най-малко за три години.
 Тото Волф даде обещание доста изненади от Мерцедес Тото Волф даде обещание доста изненади от Мерцедес
“Една от най-силните страни на Люис е, че той постоянно е окуражен, постоянно е припрян - добави шефът на отбора. - Люис е популярен състезател, само че също по този начин е и пределно предан на всяко нещо, с което се захваща. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР