Новият девети сезон е абсолютно доказателство за безспорния успех на

...
Новият девети сезон е абсолютно доказателство за безспорния успех на
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ се завръща с нов девети сезон

Новият девети сезон е безусловно доказателство за безспорния триумф на сериала и безапелационната обич на почитателите, които му отреждат толкоз дълъг живот.
Нов сезон на " Откраднат живот " Днес стартират на фотосите на 9-тия сезон на най-успешния български медицински сериал у нас – „ Откраднат живот “ , който се чака да започва в ефира на NOVA при започване на пролетния ефирен сезон, а Виктория Бояджиева се включва онлайн от снимачната площадка на сериала, с цел да беседва с продуцента Евтим Милошев и с цел да ни покаже страстите от първия снимачен ден.
„ Много съм благополучен, че днес на 15 януари стартира 9-ти сезон на „ Откраднат живот ". Това е огромна наслада за нас, които толкоз време работим по този план. Той се случва с помощта на любовта на феновете “, показа продуцентът Евтим Милошев.
„ Финалът на осми сезон беше трагичен и целият екип страда, че героинята на Мария Каварджикова към този момент я няма. В новия сезон обаче ще има доста нови герои, нови развръзки и повече обич. Любовта съпътства всички нас, във всичките й измерения. Без нея нищо не се получава. Нещо забавно в новия сезон на „ Откраднат живот “ е, че до момента болница „ Св. Анастасия “ имаше външен зложелател и това обединяваше героите против него. В новия сезон болничното заведение няма да има външен зложелател. Ще подчертаваме върху човешките, колегиалните връзки и процесите, които се случват, когато няма външен зложелател. От първи епизод ще покажем минусите на системата – войната сред пациенти и лекари. Една тематика, която е извънредно настояща в наши дни. Всички медии не стопират всекидневно да отразяват здравната система. Това вълнува и нас, несъмнено в живописен подтекст. Ще стартираме при започване на пролетния сезон. Съвсем скоро ще излезе програмното обмисляне и ще бъдем дружно със феновете. Благодаря им за безкрайната обич, тя ни въодушевява да работим толкоз време. А тематиката за живота и здравето е неизчерпаема “, добави продуцентът.
Как ще продължи историята на лекарския екип в „ Откраднат живот “ и какво е бъдещето на „ Св. Анастасия “ – следва да разберем в девети сезон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР