Новият член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков даде

...
Новият член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков даде
Коментари Харесай

Баждеков: Левски ще оцелее! Много хора милеят за клуба!

Новият член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков даде изявление за " Дарик ". Той има вяра, че клубът ще бъде избавен от банкрут.

Ето какво сподели:

" След като разговарях със Сираков и след това ме утвърдиха от Надзорния съвет, стартирам да се включвам във всички действия и ресори, в които мога да съм потребен. Предполагам, че тези дни ще има и събиране на Управителния съвет, който към този момент да стартира да действа по-конкретно по другите задължения, които има всеки един от нас. Очаквам в околните дни да имаме първо съвещание на УС.

Да не приказвам авансово преди да сме създали по-детайлно систематизиране на нещата. Мисля, че не е правилно. Трябва ми известно време да се срещна с нещата, макар че съм бил толкоз години в Левски. Тези три години, в които не съм бил в клуба, са задоволително дълъг интервал, с цел да ми би трябвало време да вникна в някаква степен в организацията.

Аз още не съм се срещнал със обстановката в клуба, единствено от това което имам най-общо като информация. За страдание проблемите са доста. Ще се опитам да се включа в решаването им, като се направи някакъв приоритет, тъй като сега обстановката е на оцеляване. Трябва да се създадат цели кои са най-спешните неща, които би трябвало да се решат.

Вярвам, че Левски ще оцелее. Ако не имах вяра, нямаше да се понечвам с нещо, което е авансово обречено. Аз съм оптимист, тъй като съм бил в доста разнообразни интервали за тези 18 години, в които съм бил в Левски, когато е имало разнообразни спонсори, финансиране. Имало е доста сложни моменти, само че постоянно в годините мисля, че Левски е потвърдил, че може да се пребори с най-трудните обстановки. Надявам се с поддръжката на всички, които обичат Левски, ще се възвърне в известна степен организацията и кадровото застраховане на клуба, с цел да може той в действителност да стартира да работи като професионален футболен клуб. А много хора потвърдиха с дейностите си, че милеят за Левски.

Всеки рационален предприемач и бизнес прави оценка каква е марката Левски и какъв е ползата към нея. Аз самият си го припомних преди дни. Само с издание на това, че ще влизам в управлението на Левски имаше вълна от интерес. Виждате самите вие какво е Левски и какъв брой хора се вълнуват кой ще е в Управителния съвет и какво се случва. Неща, които за другите клубове минават и отпътуват и не знам дали някой ги знае и го интересува. От тук нататък е значимо да продължим този интерес и да го облечем в такива измерения, в които той да носи доходи на клуба. В този миг, в който той се нуждае от сериозна помощ.

Действително с Наско сме работили в разнообразни интервали като всеки си е отговарял за това, за което може. С господин Колев също съм работил в един интервал. И двамата ги познавам. Като се обединят напъните на всички хора които са в УС и в Надзорния съвет и с верни решения ще стартират да се трансформират нещата, само че няма да стане толкоз бързо несъмнено ".
 Левски подписа с нов футболист!
Левски подписа с нов футболист!

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР