Новият член на Управителния съвет на Левски Христо Йовов е

...
Новият член на Управителния съвет на Левски Христо Йовов е
Коментари Харесай

Надежда има! Член на УС навива Стоилов да се завърне в Левски

Новият член на Управителния съвет на Левски Христо Йовов е навивал Станимир Стоилов да се върне в Левски, разбра " Тема Спорт ".
 Левски преподписа с трима обещаващи играчи
Левски преподписа с трима обещаващи играчи

Антоан Стоянов, Пламен Андреев, Асен Митков преподписаха

Двамата са провели няколко диалога по тематиката. Както е известно, Мъри разгласи, че напуща, незабавно след успеха с 1:0 над Локомотив (София) на " Герена " на 8 април. Като претекст той уточни противоречие с ръководството на клуба. " Сините " не избързаха с назначението на негов заместител, а мажоритарният притежател Наско Сираков повери отбора на краткотраен ментор в лицето на Елин Топузаков, който преди този момент водеше дублиращия отбор. Наско даже уточни, че може да се стигне и до вид, в който Топчо да получи непрекъснат договор след края на акцията.

Случайно или не, през вчерашния ден Станимир Стоилов още веднъж се появи на стадион " Георги Аспарухов ". Той посети магазина в бранш А на оборудването и си закупи от новите екипи. Както е известно, " сините " смениха доставчика и към този момент са обличани от " Адидас ".

Договорката бе реализирана още от интервала на Мъри в Левски. В обществените мрежи се появи фотография от визитата на Стоилов в магазина, на която той театралничи с дребен почитател и мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков. Естествено, фотосът провокира голям брой полемики в обществените мрежи. Не е ясно обаче дали двамата са говорили за негово завръщане на " Герена ".
 Мистерията към треньорския пост в Левски се ускорява
Мистерията към треньорския пост в Левски се ускорява

Саво Милошевич изчезна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР