Новият член на Изпълкома на БФС - Калин Каменов, говори

...
Новият член на Изпълкома на БФС - Калин Каменов, говори
Коментари Харесай

Каменов: В последните години сме стигнали толкова ниско, че всяка стъпка в правилната посока ще бъде отчетена

Новият член на Изпълкома на БФС - Калин Каменов, приказва за това, което следва пред новото управление на футболния ни съюз. Градоначалникът на Враца е уверен, че Георги Иванов може да реализира отлични резултати със своя екип.

" Познавам Георги Иванов от много време и считам, че в негово лице българският футбол може да има един упорит човек, който може да се потвърди със своя екип. Това бе и повода, заради не ми трябваше доста време да премислям, тъй като аз съм футболен човек. Занимавам се с футбол и спорт повече от 10 години, както и с ръководството на спортни организации. Смятам, че с всичко положително и неприятно, което съм видял, мога да бъда потребен.
 Пари напразно: Гонзо се ядоса на ненужно раздутата делегация в Баку
Пари напразно: Гонзо се ядоса на ненужно раздутата делегация в Баку

Излишни разноски

Знаете, че моята пристрастеност към футбола е много известна в цялата страна. Не постоянно тя е свързвана с позитиви за Ботев Враца. Знаете какъв брой пъти съм търпял рецензии за това, че съм имал мнение и съм бил задоволително сериозен. Такъв ще бъда и в този момент, считам, че във всеки един екип би трябвало да има някой, който да може да споделя истината в очите, даже когато бъркаме. Смятам, че в последните години сме стигнали толкоз ниско, че всяка стъпка в вярната посока ще бъде регистрирана.

Смятам, че сътрудниците в Изпълкома би трябвало да бъдат дейни. Всеки да има собствен сектор и ангажимент във футболния съюз, да се знае всеки от нас с какво се занимава, а не както до момента, всеки от нас да бъде един почетен автограф, който да се кичи с някаква позиция, да се кичи с купа. За мен купите би трябвало да бъдат по стадионите, където да създадем по този начин, че децата да разполагат с добра методика за работа, с качествена инфраструктура, на която да могат да упражняват, готови треньори експерти и родители, които са обгрижват децата, а не да пречат на подготвителния развой. Знаете, че всеки родител счита, че неговото дете е най-хубаво, само че когато даден клуб и треньор работи добре и с родителите, постоянно техните упоритости биват овладявани и се споделя истината в точния момент, само че има доста пропуски, които са явни и това е повода, заради което равнището на българския футбол е такова.

Всеки един може да бъде потребен и аз считам, че даже да не си съумял да влезеш в управлението, не значи, че не може да бъдат употребявани неговите експертиза, опит и познания за развиването на нашия футбол, в случай че той го обича. Затова считам, че няма място за ядосани и афектирани и в случай че някой не бъде определен, няма да се занимава с българския футбол. Не е детска градина, а е място за съществени и виновни хора, които в действителност стоят с името си и са подготвени да оказват помощ, а не да взимат ", съобщи той пред сътрудниците от dsport.
 ФИФА похвали БФС за сполучливото използване на системата ВАР
ФИФА похвали БФС за сполучливото използване на системата ВАР

Ето какво написа в писмото до футболната ни централа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР