Новият четирикратен носител на “Златната обувка” за най-добър голмайстор в

...
Новият четирикратен носител на “Златната обувка” за най-добър голмайстор в
Коментари Харесай

Меси посочи двата най-добри отбора в момента, Барса не е сред тях

Новият четирикратен притежател на “Златната обувка” за най-хубав голмайстор в Европа Лионел Меси уточни двата най-хубави тима сега, без да включи измежду тях обичаната си Барселона.

“Манчестър Сити и Пари Сен Жермен са най-хубавите в този момент, демонстрират по най-хубавия метод, че са солидни и непрекъснати. Но сезонът е дълъг, а и в никакъв случай не изключвам Реал Мадрид. Въпреки че в този момент те ( “белия балет”) не реализират резултатите, които чакаме, считам, че в края на сезона ще се борят за всички титли, както нормално. Същото се отнася и за Байерн, само че към днешна дата Сити и ПСЖ са най-добрите”, разяснява Бълхата в изявление за мадридския вестник “Марка” след приемането на премията си за най-хубав голмайстор на Стария континент за сезон 2016/17.

This is beautiful. The greatest footballer of all time pic.twitter.com/PHjECnCg9k
— Leo Messi (@messi10stats) November 24, 2017
Тя е четвърта в сбирката му и по този индикатор той се изравнява с Кристиано Роналдо, откакто предходната акция означи 37 попадения в Примера дивисион. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Ювентус 0:0краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР