Новият бюджет има за какво да бъде критикуван. Очакванията на

...
Новият бюджет има за какво да бъде критикуван. Очакванията на
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Не разбирам защо работодателите воюват с най-малко имащите

Новият бюджет има защо да бъде подложен на критика. Очакванията на политиците са още по-лоши. Трудно ми е да направя прогноза какво ще стане оттук-нататък. Това съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ В бюджета за ДОО сигурно има положителни неща, като това, че пенсиите ще бъдат нараснали по швейцарското предписание и ще се усилят вдовишките добавки, само че няма нарастване на компенсациите за безработица, както и за втората година майчинство “, означи той.

„ Средства по Национален осигурителен институт би трябвало да се усилят с 20%. Има и различен проблем – тези средства, които се отпускат допълнително за заплати не е ясно по какъв начин ще бъдат разпределени. Належащо е преразглеждане на възнагражденията в администрациите “, акцентира синдикалният водач.

„ Противно на всеобщото мнение българинът е един от най-работещите хора в Европа. Какъв труд поставя е различен въпрос. За страдание делът на труда с висока добавена стойност е извънредно невисок “, акцентира Манолов.

„ Не е наша работа да кажем от кои буфери да се вземат пари, те са в финансовите разноски. Има си министър, който да реши това “, съобщи той във връзка думите на финансовия министър, че не е вълшебник да удовлетвори всички претенции за нарастване на приходите.

По мотив отводът на работодателите да одобряват бюджета на Асен Василев, Димитър Манолов  Димитър Манолов Роден на 23 август 1958 година в гр.София. Завършва междинното си обучение в 35-та гимназия с преподаване съобщи: „ Не мога да схвана причините им да са против най-бедните. Дори с тази смяна оптималният застрахователен приход ще е непосредствен до минималната пенсия. Тяхната война е против минимум имащите. Ние от години обясняваме, че минималната работна заплата не би трябвало да заплаща налог върху прихода, това го няма на никое място. В България имаме неуместната обстановка, колкото е по-висок приходът ти, данъкът да ти е по-нисък. Имаме таван на плоския налог, само че и на осигурителните вноски. Ние се борим, в случай че не се усъвършенства стандартът на живот, то най-малко да не се утежнява “, съобщи президентът на КТ „ Подкрепа “.

Манолов не изключи вероятността за стачки. Той уточни, че не е завършила драмата в енергийния бранш.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР