Новият британски премиер Лиз Тръс заяви, че ще премахне забраната

...
Новият британски премиер Лиз Тръс заяви, че ще премахне забраната
Коментари Харесай

Лиз Тръс иска да премахне забраната за добив на газ чрез хидравличен фракинг

Новият английски министър председател Лиз Тръс съобщи, че ще отстрани възбраната за рандеман на газ в страната посредством хидравлично разтрошаване, което беше съществено подложено на критика от еколозите.

„ Ние ще премахнем мораториума върху добива на нашите големи ресурси от шистов газ (по метода на фракинга), което ще ни разреши да получаваме газ след шест месеца “, сподели тя на съвещание на Народното събрание.

По-рано Тръс приказва за желанието си да насърчи производството на шистов газ, в това число в Северно море, макар че беше неразрешено през ноември 2019 година заради риск от повишение на сеизмичната интензивност.

Правителството на Обединеното кралство вкара възбрана за фракинг през ноември 2019 година заради риск от сеизмична интензивност. Фракингът е способ за рандеман на енергийни запаси, в това число шистов газ, посредством хидравлично разтрошаване.

В Съединени американски щати при започване на този век с помощта на него стартира „ шистовата гражданска война “, която съществено промени международния петролен пазар и докара до по-ниски цени на силата. Технологията беше мощно подложена на критика от редица специалисти и природозащитници и беше неразрешена в редица страни.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР