Новият български сериал Полицаите от края на града стартира по

...
Новият български сериал Полицаите от края на града стартира по
Коментари Харесай

Стартира новият български сериал Полицаите от края на града

Новият български сериал " Полицаите от края на града " започва по NOVA този петък, от 21.00 ч. 

Сериалът е комедийна полицейска поредност с присъединяване на известни и надарени български артисти.

Участват Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров.

Много млади и надарени артисти също се появяват, някои от тях ще създадат своя ефирен дебют.

Поредицата е със специфичното присъединяване на Васил Василев - Зуека, Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

" В последните 20 години вършим продукции, които забавляват хората и това е ужасно. С " Полицаите " се насочихме в комедийната посока, сериалът ще провокира доста усмивки. Имаме извънреден тим от артисти! Стартираме този петък и се надявам да имаме триумф ", разяснява продуцентът Магърдич Халваджиян.

Сюжетът е следният: Полицаите от несъществуващото РПУ Запад надминават и най-смелите упования за неуместни обстановки, в които могат да попаднат чиновниците на реда. Банков грабеж, инфарктен разпит на заподозрян и мъртвец, от който незабавно би трябвало да се отърват, са единствено част от спешните обстановки, пред които ще се изправят Инспектор Пламенов - Пацо (Герасим Георгиев - Геро) и специфичния му екип в състав – Калоян Милев - Калата (Румен Угрински) и  Кристиян Колев – Крис (Кристиян Милатинов) още първоначално. 

Провал в службата се трансформира в най-страшния призрачен сън на Пацо – той е намален, бонусите му са временно отнети и е преместен в РПУ Запад, под наблюдаване не на различен, а на личния му тъст.

Но това не е всичко, тъй като целият му живот ще се промени на 180 градуса. Пацо дружно със брачната половинка, щерка си и майка си е заставен да се реалокира да живее… на Запад. Любящата му половинка Нели, в обувките на която влиза Стефания Колева, в никакъв случай през живота си не е работила, само че в този момент ще попадне в ново много забавно амплоа. Дъщерята на Пацо - Криси, в чиято роля ще забележим още едно ново лице – Йоана Кирчева, също ще бъде изправена пред огромно предизвикателство. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР