Новият американски собственик на Челси - Тод Боули, се изложи

...
Новият американски собственик на Челси - Тод Боули, се изложи
Коментари Харесай

Американският собственик на Челси се изложи отново: Де Бройне и Салах били от академията на клуба

Новият американски притежател на Челси - Тод Боули, се изложи съществено с изявление за академията на лондонския клуб, давайки легитимност на шегите, че не схваща от футбол.

„ Имаме една от най-хубавите академии в света. От нея са излезли Мо Салах, Кевин де Бройне, Тами Ейбрахам, Рийс Джеймс, Мейсън Маунт и Тревор Чалоба “, сподели Боули пред SALT NYC.

Салах е артикул на школата на египетския Мокашлоон, откъдето отпътува за Базел през 2012 година против €2,5 млн. Две години по-късно „ лондончани “ заплащат €16,5 млн., с цел да изплатят правата му, само че на два пъти го отдават чартърен във Фиорентина и Рома, като геният му по този начин и не е оценен.

Де Бройне пък прави първите си стъпки във футбола в родния си Генк през 2005 година Цели 7 години по-късно той подписва с Челси против €8 млн., само че остава чартърен в клуба за още една година, а по-късно е преотстъпен на Вердер, с цел да се озова в последна сметка във Волфсбург.

Останалите футболисти към този момент в действителност са стартирали от академията на „ Стамфорд Бридж “, само че нито един не е даже покрай класата на египтянина и белгиеца, както може би се желае на Тод Боули.

Някои източници даже настояват, че милиардерът е уволнил Томас Тухел, тъй като е упорствал германецът да заложи на скица 4-4-3, само че тогава приехме скандалната обява за смешка. Сега обаче се замисляме, дали в действителност не е имало сходен фрапантен диалог посред им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР