Новият американски посланик в България Н.Пр. Херо Мустафа представя себе

...
Новият американски посланик в България Н.Пр. Херо Мустафа представя себе
Коментари Харесай

Новият американски посланик у нас Херо Мустафа представи семейството си

Новият американски дипломат в България Н.Пр. Херо Мустафа показва себе си и фамилията си във видео , оповестено на страницата на американското посолство.

" Здравейте, аз съм Херо Мустафа. Това е брачният партньор ми Равниш и дъщерите ми Ариана и Ашла ", споделя тя до момента в който на фрагментите се виждат две усмихнати девойки и нейният брачен партньор.

Новият първи посланик на Съединени американски щати в България изяснява, че от 3 седмици учи български.

" С неспокойствие чакаме да опознаем удивителната природа на България. Впечатлена съм от хилядолетната история на България, от магията на фолклора, от силата на българския дух . Пристигам на тази позиция след 20-годишен опит в дипломацията ", сподели Мустафа.

" През цялата си кариера съм се занимавала интензивно с енергийната сигурност, върховенството на закона и антикорупционните ограничения . Искам да работя за задълбочаване на партньорството ни и за развиването на американските вложения в България ", съобщи Херо Мустафа във видеообръщението.

" Вярвам че като сътрудници и съдружници в НАТО България и Съединени американски щати са по-силни дружно ", приключи видеото на новия американски дипломат у нас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР