Новият албум на сина на Джон Ленън - Джулиан -

...
Новият албум на сина на Джон Ленън - Джулиан -
Коментари Харесай

Новият албум на сина на Джон Ленън е поклон пред песента „Hey Jude“

Новият албум на сина на Джон Ленън - Джулиан - е реверанс пред песента на Бийтълс " Hey, Jude " , която сър Пол Маккартни написва, с цел да го утеши, откакто родителите му Джон и Синтия се развеждат през 1968 година, когато той е единствено на пет години.

Синът на Джон Ленън - Джулиан, се притеснява, че си е " навлякъл големи неприятности ", като е нарекъл новия си албум " Джуд ".
Първоначално песента е била озаглавена " Hey Jules " - и музикантът признава, че потреблението на " Jude " за новия му запис е спорен избор.

Той сподели пред списание Mojo: " Искам ли да имам проблеми? Да. Заповядайте. Искам да кажа, че с " Хей, Джуд " е хубаво някой да напише ария за теб и за очакванията ти, че ще се оправиш с тази купчина л***а, само че хората не осъзнават, че всякога, когато тази ария звучи, а аз евентуално съм я чувал повече от множеството хора, тя ми припомня за времето, когато родителите ми се разделиха и всичко се обърна наобратно. "

Родителите на Джулиан - Джон и Синтия - се развеждат през 1968 година, откакто татко му е упрекнат в невярност с Йоко Оно, за която се дами през 1969 година
По-късно Джон и Йоко имат наследник на име Шон, брат на Джулиан, през 1975 година

По време на изявлението Джулиан също по този начин разкри, че скрито е трансформирал името си посредством нотариален акт.

Наричали са го Джон по името на татко му, като цялостното му име е било Джон Чарлз Джулиан Ленън, само че той е израснал с името Джулиан, по тази причина е решил да направи смяната публично.

Той споделя пред изданието: " Преди няколко години взех решение да си сменя името с нотариален акт. По рождение съм Джон Чарлз Джулиан Ленън ... Просто взех решение да разменя " Джон " и " Джулиан ", с цел да знаете, че най-сетне съм аз самият. И албумът ми " Джуд " беше огромна и пълноправна част от този развой на самоопределяне ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР