Новият административен ръководител – председател на Районен съд – Бургас,

...
Новият административен ръководител – председател на Районен съд – Бургас,
Коментари Харесай

Новият председател на Районен съд – Бургас встъпи в длъжност

Новият административен началник – ръководител на Районен съд – Бургас, арбитър Асен Радев, встъпи в служба

Избраният нов административен началник – ръководител на Районен съд – Бургас, арбитър Асен Радев, встъпи в служба. Съдия Радев бе определен с единомислещата поддръжка на съдиите и правосъдните чиновници в институцията, както и от Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Новият ръководител изрази своята подготвеност за цялостна поддръжка към работата на сътрудниците си. Той е безапелационен, че ще държи на равнопоставеността на съдиите във връзка с дежурствата и идентичната им натовареност с каузи. Асен Радев сподели: " Считам, че персоналният образец е този, който стимулира останалите. Напрежение в екипа на Районен съд – Бургас няма ".

На чуването пред Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет на 14.12.2018 година, висшите магистрати адмирираха решителността на претендента да преодолява проблемите на съда. Съдия Радев бе избран като " верен човек, който показва скорост, логичност и хладнокръвие, значими за един началник “ и " мислещ човек, който има ясна визия за ролята на административния началник “.

Асен Радев е приключил " Право “ в Бургаски свободен университет. От 2009 година е младши арбитър в Окръжен съд – Бургас, три години по-късно става арбитър в институцията, която към този момент ще управлява. Има близо 13 години юридически стаж, 10 от които в правосъдната система. С решение на Висш съдебен съвет от 2016 година, е нараснал в сан " арбитър в Окръжен съд “. Година по-късно, за няколкомесечен интервал извършва функционалностите административен началник – ръководител на Районен съд – Средец.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР