Новият 6Gb/s модел е 2,5 пъти по-бърз от стандартен HDDUltimate

...
Новият 6Gb/s модел е 2,5 пъти по-бърз от стандартен HDDUltimate
Коментари Харесай

Adata Ultimate SU720 SSD – SATA диск с капацитет до 1TB

Новият 6Gb/s модел е 2,5 пъти по-бърз от общоприет HDD

Ultimate SU720 SSD доближава продуктивност до 65000 интервенции в секунда
(снимка: Adata)

A data Technology пуска нов полупроводников диск с интерфейс SATA 6Gb/s и скорости на четене и запис надлежно до 520 и 450MB в секунда. Ultimate SU720 SSD се базира на 3D NAND памет с съществуване на интелигентно SLC кеширане.

Новият SSD е разполагаем във разновидности с потенциал от 5000GB и 1TB, като предлага оптимално съответствие цена-производителност, подчертаха от тайванската компания.

Ultimate SU720 SSD разполага с технология за промяна на грешките, а продуктивността при инцидентно четене и запис доближава надлежно до 50000/65000 интервенции в секунда, което е до 2,5 пъти повече в съпоставяне със общоприет корав диск.

Наличната LDPC технология за промяна на неточности с ниска компактност на четността разрешава да се усили интегритета на данните и пази съхраняваната информация.

Ultimate SU720 SSD идва във разновидности с потенциал от 500GB и 1TB
(снимка: Adata)

За разлика от твърдите дискове, SU720 няма механични елементи в структурата си, което го прави по-устойчив на изпускане и удари. Температурният диапазон на работа също е много необятен – в границите 0°C ~ 70°C. Дискът работи тихо и икономично.

SU720 е съпроводен с безвъзмездни принадлежности Adata SSD Toolbox и Migration Utility. Първият дава опция на потребителите да реализират мониторинг и да ръководят диска, до момента в който функционалността за миграция разрешава елементарно прекосяване от потребление на HDD към SSD с опция за бекъп на информацията, в това число и операционната система.

Тъй като няма механични елементи, SU720 е по-устойчив на изпускане и удари
(снимка: Adata)

Ultimate SU720 ще се предлага с 3-годишна гаранция. Все още няма съответна информация за местна наличност и цени на устройството.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР