Новицки: ЛеБрон може да стане най-резултатният играч в историята на

...
Новицки: ЛеБрон може да стане най-резултатният играч в историята на
Коментари Харесай

Новицки: ЛеБрон може да стане най-резултатният играч в историята на НБА

Новицки: ЛеБрон може да стане най-резултатният състезател в историята на НБА
Баскетболистът на Далас Маверикс Дирк Новицки съобщи за ESPN, че не вижда причина ЛеБрон Джеймс да не стане най-резултатният състезател в историята на НБА.,,Ако той се опази от травми, методът по който той наподобява и се придвижва на паркета, той има късмет да задмине достижението на Карим Абдул-Джабар “, показа ветеранът.

,,Статистиките му са невероятни. Той никакво желание да забавя темпото, среща се в превъзходен игрови темп. Това, което направи предходната година в 15-ия си сезон в лигата - това е нещо удивително. Ако продължи по същия метод, той ще задмине Карим “, предвижда германецът.

Абдул-Джабар е най-резултатният баскетболист в историята на НБА с 38, 387 точки. Джеймс от своя страна означи 35 при загубата на Лос Анджелис Лейкърс нощес с 110:106 от Сан Антонио Спърс. Кралят се нуждаше от 21 точки, с цел да задмине точно Новицки на шестата позиция в ранглиста с 31, 202. Това прави ЛеБрон и най-резултатният всред настоящите играчи в НБА.

Освен това Джеймс към този момент е и пред Шакийл О‘Нийл по осъществени стрелби, като се изкачи на шесто място и в тази класация.,,Дирк постоянно е бил един от обичаните ми играчи. Шак е най-доминантният баскетболист в историята на НБА “, показа след края на мача със Сан Антонио 33-годишният Джеймс. „ За мен е чест да съм част от такава елитна компания “, не скри задоволството си ЛеБрон. Неговият Лейкърс стартира постоянния сезон с две победи в първите си шест мача. Следващият им дуел е посещение на Минесота Тимбъруулвс в понеделник. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР