Новите връзки винаги са нещо прекрасно - те са вълнуващи,

...
Новите връзки винаги са нещо прекрасно - те са вълнуващи,
Коментари Харесай

Има ли бъдеще връзката ви? 7 признаци, че нещата са към края си

Новите връзки постоянно са нещо прелестно - те са вълнуващи, прочувствени, буйни. Искаме да се забавляваме с колегата си, да го опознаем по-добре. 

Въпреки ентусиазма обаче, имайте поради, че още в зората на всяка връзка може да забележите знаци, които посочват, че връзката ви няма да продължи дълго. 

Кои са те?

1. Игнорирате персоналния си живот

В началото на връзките имаме навика да пренебрегваме околните и фамилията си за сметка на времето с колегата ни. Това обаче не е по никакъв начин добре - приятелите ви ще се оттеглен, а вие ще се превърнете в сянка на самите вас. Запазете правилото на 50-30-20 - 50% с колегата, 30% с другари, 20% сами.

2. Толерирате неприятно държание

Ако не почитате персоналното пространство, вършиме неприятни смешки, заплашвате, че ще скъсате, съветвате другия да отслабне или промени метода, по който се облича... значи имате сериозен жълт картон в очите на другия. 

3. Споменавате опит с някогашен сътрудник

Няма по какъв начин да не сте говорили за предишното, само че тези диалози би трябвало да имат край. Кой какво е правил, не вълнува сегашния ви сътрудник. Нещо повече - той или тя може би се нервират от честите споменавания. Те се съпоставят с тях, а това може да е погубно за връзката ви.

4. Не си говорите

Липсата на връзка отчуждава хората. Не допускайте това. Бъдете откровени между тях и си говорете за всеки подробност на вашия ден. Изслушвайте се. 

5. Идеализирате колегата си

Никой не е съвършен, хора сме и вършим неточности. Е, някои обаче не помнят за това и поставят розовите очила. Проблемът е, че от високо се пада най-болезнено. Затова не си затваряйте очите и не очаквайте нереалистични неща от другия човек.

6. Преструвате се на някой различен

Представяте се за деен човек, интересуващ се от скандинавска литература и чилийско вино? Ако не сте подобен, истината ще си проличи доста, доста скоро. Малките неистини водят след себе си по-големи.

7. Опитвате се да контролирате колегата си

Това може да докара до проблеми в доверието посред ви. Това включва ревността също по този начин. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР