Новите видеоигри стават все по-ресурсоемки и това увеличава изискванията пред

...
Новите видеоигри стават все по-ресурсоемки и това увеличава изискванията пред
Коментари Харесай

ASUS ROG Strix GL702ZC - първи гейминг лаптоп с процесор Ryzen 7

Новите видеоигри стават все по-ресурсоемки и това усилва условията пред геймърите да се снабдят с машина, която ще им обезпечи безпроблемна игра. Все по-реалистичната графика и физика на придвижванията, запаметяващите се облици и даже включването на същински артисти в най-новите заглавия вършат основно смисъла на хардуера, без значение дали става въпрос за професионални гейм шампионат, или за неангажираща игра.

Новият преносим компютър ROG Strix GL702ZC на ASUS взема решение напълно този проблем и освен това – трансферира качествения гейминг на портативен компютър, с който можем да играем на всички места, когато и да е и постоянно – даже без съществуването на електрическо зареждане. Първият в света гейминг преносим компютър с новото потомство процесор Ryzen 7 комбинира изключителната продуктивност на революционната платформа Ryzen на АMD с традициите в гейминг дизайна на серията ROG. В добавка той разполага със 17-инчов екран с необятен зрителен ъгъл, както и интегриран надзорен ROG Gaming Center с спомагателни геймърски характерности.

Новото потомство процесори Ryzen 7 на AMD е създадено, с цел да посрещне възходящите потребности от продуктивност за гейминг и други типове развлечения, работа, виртуална действителност и други Към осемте ядра и 16 потока на процесора Ryzen 7 1700 в преносимия компютър е добавена и продуктивността на графичната карта Radeon RX580 на AMD с до 8GB GDDR5 VRAM памет.

Новата Zen микроархитектура с технология за едновременна многопоточност (SMT) и технологията SenseMI на AMD, която по образован метод усъвършенства продуктивността и потреблението на електрическа енергия, също трансформират преносимия компютър в машина, която може да посрещне всички условия на хардкор геймърите. Технологията SenseMI прибавя просветеност и машинно образование (machine learning), осигурявайки оптимално гейминг преживяване. В чиповете Ryzen са сложени датчици, които ревизират системата 1000 пъти в секунда и наблюдават с огромна точност разнообразни сигнали, на база на които съвременен логаритъм прави корекции авансово или в действително време.



Дисплеят с необятен зрителен ъгъл на ROG Strix GL702ZC поддържа технологията FreeSync на AMD, която синхронизира скоростта на освежаване на монитора с графичната карта. По този метод тя предотвратява закъснението на изображенията, усъвършенства кадровата периодичност и отстрани накъсванията на картината, осигурявайки гладка визуализация. Лаптопът може елементарно да се свърже и с външни монитори, поддържани от AMD FreeSync, посредством DisplayPort или HDMI.

Компютърът разполага и с новаторските технологии Sonic Studio и Sonic Radar. Първата обезпечава висококачествено аудио по време на игра, както и модернизиран стрийминг и звукозапис, до момента в който втората демонстрира образно на геймърите възможното локализиране на звукови резултати като изстрели, стъпки и други източници на звук в играта. С новия ROG Strix GL702ZC ASUS за следващ път потвърди, че е водеща марка в гейминг бранша.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР