Новите устройства на Motorola идват с 12/156GB, стилни Pantone цветове

...
Новите устройства на Motorola идват с 12/156GB, стилни Pantone цветове
Коментари Харесай

moto g84 5G: покритие от веган кожа и новата 50 MP камера с OIS и цвета на годината на PANTONE

Новите устройства на Motorola идват с 12/156GB, стилни Pantone цветове и вид с нежна веган кожа

Светлин Желев преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 13:50 | 13.09.2023

Кога да изключите телефона си от контакта: „ златният стандарт “ при зареждането

АвтомобилиИван Давидов - 9:38 | 13.09.2023

10 надеждни модела на Мерцедес (от по-новите)

ТелефониЕмил Василев - 19:30 | 14.09.2023

Резултатите от бенчмарковете на iPhone 15 Pro и Pro Max показват чудовищната им мощ

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Затвърждавайки задачата на Motorola да предлага първокласни функционалности на налична цена, през днешния ден Motorola афишира стартирането на новия moto g84 5G, който ще ви накара да се влюбите от пръв досег, с помощта на своето покритие от веган кожа. Моделът moto g84 5G предлага моден дизайн в неповторими цветове и по-отчетливи елементи на камерата, като в същото време включва система на камерата с OIS, ултрапикселна технология и вълнуващ 6,5-инчов pOLED екран.

Потребителите могат да чакат ултра ярки изображения на 50MP система на камерата, като технологията Ultra Pixel пропуща повече светлина посредством съчетание на пикселите в огромен 2,0µm пиксел, с цел да се получат фотоси, които са наситени и красиви, до момента в който OIS технологията подсигурява те да са оптимално фокусирани. Устройството има и 8MP ултраширок обектив с Macro Vision, тъй че потребителите да разполагат с избор на гледни точки, и 16MP селфи камера с бърз фокус за неотложно хващане на усмивки.

Внасяйки цветно въодушевление, moto g84 5G е първият модел от фамилията на moto g, който се отличава с цвета на PANTONE за 2023 година – PANTONE Viva Magenta. Този колорит въплъщава себеизразяването без ограничавания и се добавя от мека поставка от веган кожа¹⁰, която е нежна на досег и комфортна за улавяне. Сред неповторимите цветове на устройството са и Marshmallow Blue, който се предлага с покритие от веган кожа, и Midnight Blue, който се отличава с матова пластмасова поставка за грациозен свършек от висок клас. Тези покрития допълват ултралекия и ултратънък външен тип на устройството, който включва грациозен дизайн, самоуверен железен корпус на камерата и екран без рамки. Налице е и водоотблъскващ дизайн IP54, с цел да може устройството да бъде предпазено и да наподобява добре при инцидентни разливания или пръски.

Потребителите могат да се насладят на огромната картина с 6,5-инчов ултраширок, безпределно противоположен pOLED екран. Тази функционалност осветява всеки пиксел поотделно, създавайки по-дълбоки черни и по-ярки цветове за завладяващо развлечение. Има бърза периодичност на освежаване 120 Hz, тъй че всяка сцена, видео или игра се движи гладко и наподобява реалистично, а яркостта до 1300 нита значи, че потребителите могат да виждат ясно екрана си на директна слънчева светлина.

Технологията на екрана на moto g84 5G се добавя от поддръжка на Dolby Atmos вълнуващ тон. С по-изчистени елементи на звука, Dolby Atmos обезпечава по-богато, многоизмерно звуково прекарване за всички типове развлечения.  Нещо повече, Spatial Sound by Motorola предлага първокачествен сигнал и усъвършенствано чувство, тъй че потребителите да се усещат изцяло потопени в звука – без значение дали слушат посредством мощните стерео високоговорители или със слушалки за уши. Захранвайки тези нововъведения, мобилната платформа Snapdragon 695 5G обезпечава скорости до 2,2 GHz с 6nm софтуерен развой, тъй че потребителите могат да се любуват на плавни игри, висококачествена снимка и стрийминг съвсем без закъснение с невероятна успеваемост.

Освен това потребителите на moto g84 5G ще могат да пренесат мобилното си преживяване към тв приемник или монитор  за по-завладяващо развлечение или нараснала работливост. При свързване с компютър потребителите могат да имат достъп до приложенията на телефона и файловете на компютъра на един и същи екран; това включва шерване на файлове и изображения сред двете устройства, потребление на камерата с висока резолюция вместо уеб камерата, отговаряне на позвънявания или отговаряне на известия непосредствено от компютъра.

Потребителите могат също по този начин да играят през целия ден, без да изтощят батерията, с помощта на потенциала от 5000 mAh15. Когато пристигна време за презареждане, разполагаем е 30W зареждане TurboPower, с цел да се заредите с сила и да се върнете към значимите неща.

moto g84 5G ще бъде в продажба още през септември на определени пазари в EMEA с целесъобразна крайноклиентска цена от 549 лева Устройството ще се предлага в PANTONE Viva Magenta, PANTONE Color of the Year 2023, Marshmallow Blue и Midnight Blue.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР