Новите супермодерни патрулни автомобили бяха представени преди минути на Морска

...
Новите супермодерни патрулни автомобили бяха представени преди минути на Морска
Коментари Харесай

Вижте новите ултрамодерни патрулки на МВР!

Новите супермодерни патрулни коли бяха показани преди минути на Морска гара в Бургас. 50 от тях ще бъдат употребявани от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас, а 20 са разпределени за Зонално жандармерийско ръководство Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Автомобилите са оборудвани със система за автоматизирано различаване на регистрационни номера, като системата разпознава и съпоставя резултати със лист от търсени номера. Във всеки от патрулиращите коли се намира таблет, мобилен термопринтер, механично устройство за наложително прекъсване на транспортни средства и комплект за обезопасяване на местопроизшествия.

Патрулни полицейски коли с нараснала проходимост са обезпечени в границите на механизма за незабавна помощ по фонд " Убежище, миграция и интеграция " и фонд " Вътрешна сигурност " и в частност на Рамковото съглашение " Подкрепа за справяне с миграционния напън по българските външни държавни граници ".

341 са общо новите коли за цялата страна. Сумата за пазаруването им е част от 160-те милиона лв. от Фонд " Вътрешна сигурност " на Европейски Съюз за оправянето с миграционния напън по българските външни граници.

Колите ще бъдат разпределени сред 9 регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, които имат на територията си външна граница на Европейски Съюз и Дирекция " Жандармерия ". Всички коли са оборудвани с информационен терминал, система за автоматизирана идентификация на регистрационни номера и таблети.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР