Новите смартфони често се подлагат на всевъзможни тестове. Те се

...
Новите смартфони често се подлагат на всевъзможни тестове. Те се
Коментари Харесай

Удавен Samsung Galaxy S21 живее вече 12 дни под вода

Новите смарт телефони постоянно се подлагат на всевъзможни проби. Те се хвърлят на асфалта, изпускат се от самолети, потапят се в морето и така нататък Сега, създателят на YouTube канала Photo Owl Time Lapse реши да тества " оцеляването " под вода на новия модел Galaxy S21.

За да тества Galaxy S21, той слага смарт телефона в аквариум в работно положение. След това запалянкото стартира да стриймва в YouTube, наблюдавайки здравето на смарт телефона в действително време. Продължителността на водната интервенция се управлява от хронометъра на Galaxy S21.

Според разработчиците на Samsung смарт телефонът Galaxy S21 има водоустойчивост, отговаряща на стандарта IP68 (30 минути дълбочина 1.5 метра). В случая, по време на теста, смарт телефонът се зарежда безжично през задната част на аквариума. Екранът на устройството е включен и хронометърът работи.

По време на теста се наложи смарт телефонът да бъде изваден два пъти, с цел да се рестартира таймера, който може да покаже единствено времето до 99 часа 59 минути 59 секунди. По време на последната обява от създателя на теста, Galaxy S21 е под вода към този момент над 300 часа.

След като е бил под вода в продължение на 117 часа 53 минути, смарт телефонът издава предизвестие „ Открита влага “. В същото време дисплеят спир да реагира на допиране и инцидентно започва приложения. След лека интервенци, той се връща към предходното си показване.

След 241 часа, по искане на публиката, запалянкото ревизира работата на високоговорителите. Звукът е " ужасяващ ". Експериментаторът означи, че при идващото рестартиране, което в този момент е по-малко от 30 часа, той още веднъж ще ревизира работата на високоговорителите. Ако смарт телефонът продължи да действа. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР