Новите шест разследвания на Специалната прокуратура са само продължение на

...
Новите шест разследвания на Специалната прокуратура са само продължение на
Коментари Харесай

Груевски: Новите разследвания са само продължение на политическото преследване

Новите шест следствия на Специалната прокуратура са единствено продължение на политическото гонене против настоящи и някогашни чиновници на ВМРО-ДПМНЕ в подтекста на намаляване на позициите на партията и нейни членове, както и в подтекста на промяната на името след несполучливия референдум, написал нощес във Facebook някогашният македонски министър председател Никола Груевски, заяви МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

В профила си във Facebook Груевски в детайли изяснява за какво следствията на специфичната прокуратура са неоснователни. Груевски отбелязва, че държавното управление на ВМРО-ДПМНЕ се е опитвало от всички страни по света да притегли вложения и да сътвори условия за добър бизнес климат, само че е било най-успешно с компании от Европейски Съюз и НАТО.

Груевски упреква, че политическото гонене, което се организира посредством СДСМ, продължава и се ускорява. Специалната прокуратура не е нито неполитическа, нито безпристрастна институция. Специалната прокуратура е типичен инструмент за принуда във връзка с политическите съперници и допустимо по-дългото оставане на власт на СДСМ, написал Груевски във Facebook.

/Светла Митева/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР