Новите роли на принц Хари и Меган Маркъл влизат в

...
Новите роли на принц Хари и Меган Маркъл влизат в
Коментари Харесай

Меган и Хари се завръщат във Великобритания през март

Новите функции на принц Хари и Меган Маркъл влизат в действие напролет, което значи, че те към момента имат задължения, на които би трябвало да участват, и то като част от английското кралско семейство.

Меган Маркъл и принц Хари направиха доста промени в метода си на живот, откакто взеха решението да се отдръпват от редиците на кралското семейство. На двамата им се наложи да разпределят времето си сред Англия и Канада, да се откажат от купите си „ Негово " и „ Нейно Величество ", както и да изкарват парите си независимо. На фона на всички тези стъпки, които двамата започнаха, е допустимо да сте пропуснали една много значима част от тяхното съглашение, а точно, че то влиза в действие напролет на 2020 година.

Какво значи това за Меган и Хари? Към момента детайлите не са напълно ясни, само че съгласно нов отчет на The Sunday Times, кралицата е поискала херцогът и херцогинята на Съсекс да се върнат във Англия през идващия месец, с цел да участват на значимо събитие с останалата част от кралското семейство. И защото те към момента механически не са напуснали семейството публично, най-вероятно ще им се наложи да бъдат там.

Събитието ще се състои на 9 март и ще бъде част от последните публични задължения на Меган и Хари преди завръщането им в Канада. Очаква се кралската двойка да докара Арчи със себе си за визитата им в Англия, а откакто принц Хари сподели, че „ не съжалява " за решението си, ще бъде забавно да забележим взаимоотношенията му с останалата част от фамилията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР