Новите realme смартфони от серия 9 вече са достъпни на

...
Коментари Харесай

Realme 9 – премиум функции в средния ценови клас


Новите realme смарт телефони от серия 9 към този момент са налични на българския пазар
(снимка: realme)

Три нови смарт телефона от дълго чаканата серия 9 пусна на пазара у нас марката realme – това са 5 G моделите realme 9 Pro+ и realme 9 Pro, както и realme 9i. Устройствата включват премиум характерности и нововъведения в междинния ценови клас, като MediaTek Dimensity 920 5G процесор, флагшип камера Sony IMX766 OIS, хамелеонов дизайн и по-голяма устойчивост.

realme 9 Pro+ е първият артикул на компанията за тази година и първият на пазара с флагшип камерата Sony IMX766 OIS в междинния ценови клас. Моделът се отличава с присъщия за серия 9 хамелеонов дизайн, процесор Dimensity 920 5G и Ultra Smooth Display с 90Hz освежаване. Това е и първият смарт телефон за 2022 година с интерфейс UI 3.0, основан на Android 12.

Технологията ProLight Imaging, двойният стабилизатор и AI Noise Cancellation 3.0 трансформират качеството на фрагментите в най-хубавото за междинния ценови сегмент и сравнимо с това на по-скъпите флагшип модели, акцентират от realme. Вграден е датчик за пръстов отпечатък, който може да мери сърдечния пулс.

realme 9 Pro+ е първият смарт телефон за тази година с интерфейс UI 3.0, основан на Android 12
(снимка: realme)

Серията 9 Pro е измежду първите с процесор MediaTek Dimensity 920 5G, което обезпечава на устройствата най-хубаво показване в сегмента с оценка 500 000, съгласно Benchmark score. Дисплеят Super AMOLED с освежаване от 90Hz прави вероятни брилянтни цветове и гладко потребителско преживяване.

realme 9 Pro е другият мощен представител в сегмента с процесор Qualcomm Snapdragon 695 5G, до 13GB динамична RAM и течно изстудяване. Този модел също е с преливащ хамелеонов дизайн, присъщ за серията, и 64MP тройна камера с извънреден Street Mode 2.0, 3,5mm Hi-Res Certified Headphone Jack и последния realme UI 3.0, основан на Android 12.

Вдъхновен от органичните фотохромни материи, задният панел на новите смарт телефони трансформира цвета си, когато е изложен на слънчева или ултравиолетова светлина – единствено за пет секунди от синьо към алено, като възвръща синия цвят незабавно щом се в профил от директната светлина.

Моделът realme 9 Pro също е с преливащ хамелеонов дизайн, присъщ за серията
(снимка: realme)

За реализиране на хамелеоновия резултат се употребяват голям брой новаторски технологии, от дебелината на изменящия цвета си пласт до придържащите стъклени пластове и продължителността на променливите тонове. Над 200 научни опита са направени, с цел да се преодолеят провокациите, в това число по какъв начин да бъде променена молекулната конструкция за смяна на цвета на материала и бързото му възобновяване.

realme първа в промишлеността сътвори двупластов фотохромен развой и добави органически композиращ пласт, който освен подсигурява стремежи резултат, само че усилва преливането на цветовете с 40%.

realme 9 Pro има тройна 64MP камера с извънреден режим Street Mode 2.0
(снимка: realme)

Заедно с естетичния дизайн, realme 9 Pro впечатлява с физическите си характерности – той има дебелина единствено 7,99 мм и тежи едвам 182 г, което го трансформира в един от най-тънките realme артикули.

Моделът realme 9i идва със серия нововъведения, част от които са международният дебют на Qualcomm Snapdragon 680 и намалената консумация на сила. Заедно с това устройството предлага първото в сегмента решение за зареждане с 33W като в същото време дава опция за осъществяване на 48,4 часа телефонни диалози с 5000 mAh батерия. В съпоставяне с предшественика на 9i, животът на батерията е усъвършенстван с цели 46%.

realme 9i има 90Hz екран, присъщ за устройствата от високия клас. Заедно с това моделът поддържа технология DRE (Dynamic RAM Expansion), която разрешава вътрешната памет да се конвертира във виртуално пространство като укрепва устройството с до 11GB RAM.

realme 9i се отличава с 90Hz екран, присъщ за устройствата от високия клас
(снимка: realme)

Българските консуматори ще бъдат измежду първите в Европа с достъп до новите устройства. Продажбите стартират от 17 февруари в  обектите на Технополис и Зора на цени от 449,99 лева (realme 9i), 649,99 лева (realme 9 Pro) и 749,99 лева (realme 9 Pro+). В края на тримесечието се чака устройствата да се оферират и от мобилните оператори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР