Новите проекти на компанията вече привлякоха внимание Повече от десетилетие

...
Новите проекти на компанията вече привлякоха внимание Повече от десетилетие
Коментари Харесай

Строителна компания БГ Инвест 76 вдига още нови сгради на топ локации в Бургас

Новите планове на компанията към този момент привлякоха внимание

Повече от десетилетие БГ Инвест 76 е водач на пазара за парцели в Бургас. Компанията е основала нови домове за стотици фамилии по българското Черноморие и регионалния град. Сградите в ж.к. „ Лазур “, ж.к „ Меден рудник “ и ж.к „ Славейков “, „ Възраждане “ са със модерна архитектура и удобно разпределени жилищни зони.

Качественото строителство, коректността, високото равнище на общите елементи в постройките, плануваните паркоместа и гаражи, както и фактът, че парцелите на включват минимум общи елементи спрямо други жилища на пазара, са аргументите компанията да се развива сполучливо.

Новите планове на компанията още веднъж са на територията на град Бургас. Сградите „ Лазур “, „ Сънсет вю “ „ ВХТИ Парк “ и „ Бел Вю “ се намират на отзивчиви местоположения и към този момент привлякоха внимание – факт са първите продажби на зелено.

Новостроящата се „ Сънсет Вю “ се намира в регион с отличителна локация и напълно нова инфраструктура.

Сградата е комфортно ситуирана в непосредствена непосредственост до МБАЛ “Сърце и Мозък ” и Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “, до основни пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас, изходите към София, Созопол и летище Сарафово, и на минути до двата мола в града. Наблизо са и два от огромните Хипермаркети, учебни заведения, детски градини и автобусни спирки. 

„ ВХТИ Парк “ е с РЗП от 18 000 кв. и ще е със смесено предопределение. Както Флагман.бг към този момент писа, първата копка на жилищната постройка в комплекс „ Славейков “ бе публично направена на 1-ви август.

Билдингът е ситуиран в непосредствена непосредственост до Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ по дължина и успоредна на бул. „ Проф. Яким Якимов ”. Локацията на постройката е стратегическа –  близо е до основни пътни артерии, от които се стига бързо до центъра на Бургас и трите изхода от него. Само за няколко минути с кола или пеш се изминава дистанцията до двата мола, извънредно близо са и огромните магазини „ Метро “, „ Кауфланд “, „ Лидл “, „ Айко “ и още желани търговски вериги.

Бутиковата постройка „ Лазур “ е още едно прелестно място, което е в развой на строителство и ще приюти стопани с изтънчен усет и нюх към изяществото.
 Елегантност, жанр, класа… това са думите, описващи най-точно постройката, която ще заобичате още щом я видите. Вдъхновени от високото качество на живот, компанията вложител и строител още веднъж залага на отлична локация и праволинеен професионализъм в построяването на съвременно жилищно строителство. Преди часове тук бе направена символичната първа копка, с която се слага и началото на строителните действия. Очаква се постройката да бъде напълно приключена в интервала от 12-24 месеца и издадена на своите новодомци. В момента има два свободни тристайни жилището на непоследни етажи – 3-ти и 6-ти. Тук може да ги видите: 
Сграда „ Лазур “ се намира в една от най-удобните и желани зони за живеене в града – ул. „ Места “ в едноименния комплекс. Локацията е извънредно стратегическа и влиятелна – постройката се намира в непосредствена непосредственост до Морската градина, сред ул. 24-ти Черноморски пехотен полк /крайморската улица/ и бул. Демокрация, с елементарен инфраструктурен достъп и избор от градски превоз.

„ Притежаването на парцел в комплекс „ Лазур “ е освен симптом на висок стандарт на живот, само че и гаранция, че сте създали отлична инвестиция в дълготраен проект “, разясняват от БГ Инвест 76.

След сполучливото създаване на постройките „ Съни Лайф “, „ Симфония 1 “ и „ Симфония 2 “ в ж.к. „ Меден рудник “, от  БГ Инвест 76 скоро започват строителните действия и по „ Бел Вю “, която също ще се намира в най-големия жилищен комплекс в Морския град.
 Името на обекта – „ Бел Вю “, което в превод значи „ красива панорама “, не е определено инцидентно. Бъдещите новодомци тук ще могат да се любуват на една неповторима гледка към емблематичното за града Бургаското езеро.
Районът на постройката към бул. Захари Стоянов е отзивчив и обитаем с младежи. На метри от постройката се намират магазин Кауфланд, бензиностанции Газпром и Детски. Също по този начин на пешеходно разстояние има комфортен градски превоз, учебно заведение, детска градина, медицински център и аптека.
 От БГ Инвест още веднъж ще останат правилни на качественото строителство в комбиниране с съвременна архитектура. „ Всички жилища в жилищните здания ще бъдат приключени по Български Държавен Стандарт ", декларира шефът на компанията Надежда Николова
Още детайлности за обектите и парцелите в продажба на БГ Инвест 76, можете да получите на място в офисите на компанията, намиращи се на бул. „ Александър Георгиев-Коджакафалията “ и на площад „ Баба Ганка “ №4, както и на следните контакти:

 

 

+359889767676

+359890167676

+359890177676
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР