Новите премиум компактни SUVта Range Rover Evoque и Land Rover

...
Новите премиум компактни SUVта Range Rover Evoque и Land Rover
Коментари Харесай

Бестселърите Evoque и Discovery Sport вече с Plug-in хибрид

Новите премиум компактни SUVта Range Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport към този момент се оферират и във версия с plyg-in хибрид технология, осигуряваща продуктивност, усъвършенствано преживяване и нови благоприятни условия за клиентите, взаимно с това колите могат да изминат до 66 км. единствено на ток и отделят CO2 излъчвания от 32 г./км.

Моделите P300e, включващи новия plyg-in хибрид на Range Rover Evoque, както и Land Rover Discovery Sport, са основани на модерната архитектура Premium Transverse на Land Rover, която е проектирана да поддържа електрификацията, като в същото време резервира опциите на Land Rover за офроуд шофиране. Новите plyg-in хибридни модели P300e се причисляват към към този момент съществуващите 48-волтови хибридни SUV-та, внасяйки нови равнища на успеваемост в компактния премиум SUV бранш.

Ник Роджърс, изпълнителен шеф на продуктовото инженерство, Jaguar Land Rover, показа: „ Модуларната и гъвкава архитектура, присъща за семейството мотори Ingenium, които са създадени и създадени от нас, ни разреши да създадем новаторска, трицилиндрова plyg-in хибрид система, предоставяйки на нашите клиенти по-голям избор от всеки път. Двигателят с мощ 200 к.с., смесен с 80kW електрически мотор на задната ос, дава фантастични благоприятни условия за задвижване на всички колела и несравнима продуктивност, според от вашия жанр на шофиране. Ефективната електрификация и олекотяване на автомобила разрешават ниско обособяване на CO2 единствено от 32 г./км. при Evoque и 36 г./км. при Discovery Sport. Освен това и двата автомобила имат необикновено впечатляващ напълно електрически пробег надлежно от 66 км. и 62 км. Благодарение на всеотдайността и трудолюбието на нашите чиновници, най-новият ни plyg-in хибрид предлага същите страхотни благоприятни условия и успокоение съчетани с напълно електрическо шофиране и зашеметяваща успеваемост, както на пътя, по този начин и отвън него. “

 Rover Evoque и Land Rover Discovery Sport
източник: motopfohe.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР