Новите правила, изискващи храните да носят етикети не е за

...
Новите правила, изискващи храните да носят етикети не е за
Коментари Харесай

Politico: Eтикетите не е за ЕС предизвикват отвращение сред британските купувачи

Новите правила, изискващи храните да носят етикети " не е за Европейски Съюз ", към този момент провокират комплициране, а в някои случаи и омерзение у английските купувачи. Експертите предизвестяват, че новата политика рискува да остави британците в незнание и неправилно да внуши, че продуктите са създадени по по-ниски стандарти, написа
Новите правила за етикетите 
От октомври предходната година всички месни и някои млечни артикули, които се придвижват от Англия и се продават в Северна Ирландия, би трябвало да носят тези етикети. Този ход, въведен като част от рамката " Уиндзор " сред Обединеното кралство и Европейски Съюз, има за цел да подсигурява, че стоките не се придвижват в Република Ирландия, която е член на Европейски Съюз.

От октомври 2024 година всички месни и млечни артикули, продавани в Обединеното кралство, също ще би трябвало да носят етикетите, с цел да се подсигурява, че храните, продавани във Англия, могат да се продават и в Северна Ирландия. От юли 2025 година условието ще се ползва за повече артикули.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР