Новите модели Xperia идват с подобрени камери и поддръжка на

...
Новите модели Xperia идват с подобрени камери и поддръжка на
Коментари Харесай

Sony въвежда иновации с три нови смартфона Xperia


Новите модели Xperia идват с усъвършенствани камери и поддръжка на 5G
(снимка: Sony)

Sony разгласи три нови модела смарт телефони – Xperia 1 III, Xperia 5 III и Xperia 10 III. Устройствата се чакат на пазара при започване на лятото, цените към момента не са известни.

Xperia 10 III е първият модел от серията Xperia 10, който предлага 5G връзка. Смартфонът е от междинния ценови диапазон, идва с цялостен пакет занимания, батерия с дълъг живот и водоустойчив дизайн.

Моделът стъпва на платформа Qualcomm Snapdragon 690, а батерията 4500mAh е с 25% по-голям потенциал спрямо Xperia 10 II. Смартфонът е резистентен на прахуляк и влага по стандарта IP65/IP68 и предпазен със стъкло Corning Gorilla Glass 6.

6-инчовият безрамков FHD+ OLED екран има съответствие 21:9 и HDR поддръжка. Новата тройна камера снима по-качествено движещи се обекти и предлага спомагателни функционалности, като засичане на животни в автоматизиран режим

Усъвършенстваните камери са едно от доста достолепия на Xperia смартфоните 
(снимка: Sony)

Xperia 1 III и Xperia 5 III са нови попълнения към флагманските серии Xperia 1 и 5. И двете устройства оферират набор интегрирани функционалности за фотографи, меломани, киномани, геймъри и кинематографи. Стъпват на мобилна 5G платформа Qualcomm Snapdragon 888.

Sony натъртва на обстоятелството, че това са първите смарт телефони с варио телеобектив, смесен с двоен PD датчик. Наличен е автофокус по око в действително време за хора и животни и за първи път функционалност Real-time Tracking, както и непрестанен AF за всички обективи.

Освен това новите Xperia 1 III и 5 III са първите с 4K HDR екран със 120Hz освежаване. Моделите включват стерео високоговорители, 40% по-силни от предходния модел.

Sony натъртва на опциите за развлечение с Xperia смарт телефоните
(снимка: Sony)

Устройствата са способни да възпроизвеждат 360 Reality Audio от високоговорителите с качество на звукозаписно студио, което също е първа по рода си характерност в смарт телефоните.

Батерията с потенциал 4500mAh се зарежда до 50% за 30 минути с включеното 30W зарядно устройство. Полезният ѝ живот е 3 години, прецизират от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР