Новите модели смартфони на Apple, които бяха представени през миналата

...
Новите модели смартфони на Apple, които бяха представени през миналата
Коментари Харесай

Четири алтернативи на новия iPhone за бедняци

Новите модели смарт телефони на Apple, които бяха показани през предходната седмица, имат редица мощни характерности. Сред тях е това, че поддържат 5G, имат двойни камери, като за Pro версията те са три, мощни процесори и за по-тънки и леки от предшествениците си,

Не всеки обаче би могъл да отдели такава сума от бюджета си, с цел да се снабди с тях. За потребителите в Съединени американски щати, който е най-евтиният пазар за закупуването на iPhone, новите модели потеглят от 699 $.

За това от CNN Business оферират различен лист на устройства, които имат сходни характерности, само че се продават на по-ниски цени. Ето какво оферират от медията:

За тези, които търсят 5G съгласуваност

Гугъл Pixel 4a 5G
 Снимка 501282
Източник: store.google.com

За доста хора 5G мрежата към момента не е налична. За други, обаче, изключително, които живеят в по-големите градове, тя е на дневен ред. И при положение, че те са подготвени да пробват новата по-бърза мрежа, Гугъл Pixel 4a 5G е добра опция, която идва на стартова цена от 499 $.

Моделът е обновена версия на по-евтиния Pixel 4a, пуснат по-рано през тази година. За разлика от предшественика си той поддържа 5G. Разбира се, има и някои дефекти. Този модел на Гугъл има по-ниска резолюция и процесорът му не е толкоз мощен, колкото на останалите в листата. Също по този начин смарт телефонът не е водоустойчив.

Все отново той включва 6,2-инчов екран, усъвършенствана камера от тази на Pixel 4a, 128 GB памет и най-изчистената версия на Android. Моделът ще бъде пуснат на пазара през ноември.

Motorola One 5G
 Снимка 501280
Източник: https://www.motorola.com/

Освен, че работи с 5G, това устройство има и още няколко привлекателни характерности. Това включва 6,7-инчов full-HD екран, четири задни камери и 128 GB памет. Също по този начин моделът разполага с много мощна батерия с потенциал от 5000 mAh или другояче казано двойно по-голяма от тази на iPhone 12.

Това, което е не толкоз атрактивно за смарт телефона, е пластмасовият вместо стъклен корпус, както и едвам 4 GB RAM памет. Стартовата цена на модела е 445 $.

Samsung Galaxy A51 5G
 Снимка 501281
Източник: https://www.samsung.com/

Корейската марка направи позитивна смяна преди време, като стартира да вкарва някои от най-новите технологии на пазара в по-евтините си модели. И това важи в цялостна мощ за линията Galaxy A.

Моделът A51 5G разполага с 6,5-инчов full-HD екран, четири задни камери, вграден в екрана датчик за отпечатъци и огромна батерия. Да, смарт телефонът няма най-мощният процесор в света, само че пък подсигурява много преимущества за цена от 499 $.

Ако въпреки всичко желаете iPhone

iPhone SE
 Снимка 478338
Източник: iStock

От CNN Business поучават потребителите, които въпреки всичко държат на Apple, само че търсят нов модел на по-изгодна цена, да заложат на пуснатият по-рано тази година iPhone SE. Стартовата цена на устройството потегля от 399 $, само че то е мощно, колкото iPhone 11.

Устройството е с по-малък 4,7-инчов екран и с една задна камера спрямо две или три за по-новите модели на Apple.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР