Новите Мис и Мистър Козлодуй 2022“ са Малина Людмилова и

...
Новите Мис и Мистър Козлодуй 2022“ са Малина Людмилова и
Коментари Харесай

Малина Людмилова и Венислав Иванов са „Мис и Мистър Козлодуй 2022“ /снимки/

Новите „ Мис и Мистър Козлодуй 2022 “ са Малина Людмилова и Венислав Иванов.
Традиционно и тази година комплекс The River беше хазаин на стилното събитие.
Първи подгласници на носителите на короната станаха Десислава Петрова и Йоан Георгиев. Третото място заеха Калина Върбева и Детелин  Емилов. 
Победителите в тазгодишния конкурс ще показват Козлодуй на идния величествен конкурс,,Мис и Мистър Северозападна България 2022″, който ще се организира в края на годината.
Красотата и представянето на претендентите за купата беше оценено от жури в състав: Стилян Чомаковски, „ Чом Стил “ - индивидът, който поддържа по всички вероятни за него способи състезанията за хубост, които се организират в Северозапада, съветникът Йордан Димитров, шефът на оръжеен магазин,,И.К.Хоби “ Венелин Калинов и юрист Цветелина Славчева от адвокатска гилдия – Монтана. Част от журито бяха още и Нелина Николова - „ Мис Северозападна България 2021 ”, Рикарда Петрова  -,,Мис Берковица 2022 “, Наталия Георгиева –,,Мис Монтана 2021 “ и миналогодишната,,Мис Козлодуй “ – Вяра Олегова, които са модели на „ X Model Group “.
Цветята за спечелилите в състезанието бяха обезпечени от култивиран център „ Green garden solutions “ в Козлодуй.
За спечелилите в блестящата конкуренция имаше още доста награди и дарове.
Водещата на събитието – офис мениджърът на „ X Model Group “ Зорница Димитрова, способства в допълнение за положителното въодушевление на публиката и участниците в събитието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР