Новите методи за трасиране на лъчите и за изглаждане ще

...
Новите методи за трасиране на лъчите и за изглаждане ще
Коментари Харесай

Nvidia регистрира търговските марки GeForce RTX и Quadro RTX

Новите способи за трасиране на лъчите и за изглаждане ще бъдат най-подробно прегледани по време на огромното мероприятие SIGGRAPH, оповестено за средата на този месец. Интересно е, че Nvidia записва комерсиалните имена на своите разработки и очевидно всеобщо ще ги употребява в бъдеще.
В базата данни Justia се появи информация за регистрацията на новите търговски марки.



Досега суфиксът „RTX“, който се отнася до трасирането на лъчите, се използваше единствено взаимно с името на самата Nvidia. Но в този момент компанията е подготвена да го използва и взаимно с названията GeForce и Quadro. Това комбиниране тук се употребява единствено от позиция на софтуера и интерфейсите. Ето за какво вероятността за поява на видеокарти GeForce RTX и Quadro RTX е прекомерно дребна.



Търговската марка NVIDIA Jetpack има отношение най-вече към обработката на звука.



Новата комерсиалната марка VirtualLink е новият уеднаквен интерфейс за включването на VR шлемове и други VR устройства към преносимите компютри и персоналните компютри. В базата данни Justia е записано и името VRLync, както и логотипите VR+, VR2 и VR2+. Очевидно е, че Nvidia има намерение да стане доста дейна в областта на виртуалната действителност. Освен това компанията е записала своето име и в роботехниката и в устройствата за 3D щемпел.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР