Новите мерки са пълен цирк. Ако трябва, да става война

...
Новите мерки са пълен цирк. Ако трябва, да става война
Коментари Харесай

Протестиращ срещу зеления сертификат: Пълен цирк! Ако трябва...

Новите ограничения са цялостен цирк. Ако би трябвало, да става война и да се стреля, само че това безсрамие да завърши, не се устоя. Това разяснява по време на митинг против въвеждането на зеления документ пред РЗИ притежателят на заведение в Капана Ивайло Цанков.



Ивайло Цанков

Към момента към 200 души показват недоволството си против новите ограничения. Протестиращите надуват свирки, развяват флагове и плакати с надписи " Стига мачкане. Стига дискриминация ", " Конституцията ни подсигурява право на работа за всички " и други.



" Снощи в моето заведение в " Капана " не е имало нито един човек. Ясно е, че има вълна и желаят да имунизират хората по насилствен метод. Не виждам решение. Това не са решения, а безсрамие.



Нека да затворят Министерски съвет, Народното събрание, да накараме всички политици и работещи там да имат зелени документи. Нека да забележим дали могат да живеят като нас. Ако ще се вземат ограничения, то би трябвало да е цялостен локдаун, за всички, без изключение. Трябва ограниченията да са цялостен локдаун ", изясни Цанков.



Той е преболедувал лятото и има зелен документ, само че съгласно него всичко е небивалица. " Това е политическо опрощение, че вършим нещо. Правят се някакви политически пиари, някакви измами на наш тил. Провалиха ми се концерти заради тези аргументи. Вчера звънях в РЗИ да запитвам по какъв начин би трябвало да действам, дадоха отговор ми, че не знаят. А по какъв начин ще ни глобяват!?



Не може по този начин да продължава. Ако би трябвало да става война, започваме да се трепем и това е. Управляващите се мъчат да бягат от отговорност. Това е безспорен цирк, безсрамие, беозтговорност. Случват се неща като при военно състояние ", сподели още притежателят на заведение в " Капана ".



Той показа, че гласът на сектора не се чува, тъй като е разлъчен. " Много хора си мълчат. Защо всички не са тук? Едни викаме и крякаме, другите стоят и чакат да видят какво ще стане. Дай да забележим кой ще изгори и по-късно какво ще вършим. Не става по този начин ", разяснява още той.

Снимки Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР