Новите криптовалути винаги са добър шанс за ранна покупка и

...
Новите криптовалути винаги са добър шанс за ранна покупка и
Коментари Харесай

Най-добрите криптовалути за покупка през май 2023

Новите криптовалути постоянно са добър късмет за ранна покупка и добра облага. Нека забележим най-хубавите токени, които можете да вземете през май.

През последните години криптовалутите се трансфораха в едни от най-популярните и страхотни вложения, предлагащи високи приходи и бърз напредък. Май е месецът, в който доста криптовалути следва да изпъкнат на пазара, а ние ще ви покажем в тази публикация кои са те.

Във време на все по-голяма конкуренция, селектирането на вярната криптовалута за инвестиция може да бъде основно за реализиране на мечтаната облага. Някои от най-обещаващите криптовалути, които ще разгледаме в нашата публикация, включват AiDoge , Launchpad , yPredict , Ecoterra , DeeLance и Love Hate Inu .

Тези криптовалути имат капацитет да донесат обилни облаги на вложителите, а тук ще разберем по какъв начин това може да стане.

Защо предварителни продажби, а не потвърдени криптовалути?

Предварителните продажби на криптовалути се смятат за един от най-интересните способи за инвестиция в бранша. Ето някои аргументи, заради които вложителите постоянно се насочват към тях, вместо да избират потвърдени криптовалути.

По-голяма евентуална облага

Инвестиции в предварителни продажби могат да доведат до по-големи облаги, защото те разрешават на вложителите да купуват криптовалута на по-ниска цена, преди да бъде пусната на пазара.

Амбициозни планове с задача

Предварителните продажби разрешават вложителите да поддържат реформаторски и амбициозни планове, които имат капацитет да трансформират пазара и да донесат висока стойност на своите притежатели.

Добра опция за дребни вложители

Предварителните продажби са значими най-много за дребните вложители, защото им дават опция да вземат участие в планове с огромен капацитет още през цялото време.

Достъп до ранна информация

Участието в предварителни продажби дава на вложителите достъп до ранна информация за плановете, което им разрешава да преценяват рисковете и опциите за облага по-добре, в сравнение с в случай че биха вложили в потвърдени криптовалути като Биткойн и Етериум.



Най-добрите 6 токена, в които да инвестирате през май 2023

Нека не губим повече време, а напряко да навлезем в същността на публикацията.

AiDoge

AiDoge е страхотна криптовалута с капацитет, която се обрисува да трансформира меме културата във вълнуващо и новаторско пространство. Основният токен на платформата е $Ai, като общата наличност на токени е 1 трилион, като 500 милиарда токени са предопределени за предварителнтие продажби.

AiDoge се концентрира върху основаването на мемета посредством потребление на изкуствен интелект, като по този метод оказва помощ на създателите да запазят авторските си права и да генерират неповторими и занимателни мемета. Платформата ще предложи приложение за развлечение, което ще съчетае меме културата с софтуерните нововъведения, предоставяйки на потребителите вълнуващо преживяване.

Макар да започва тази седмица, крипто планът събра над $215,000, а присъединението към този план може да се окаже добра инвестиция, защото предлага новаторски хрумвания и стабилен проект за развиване в бъдеще.

Launchpad

Launchpad е страхотна нова криптовалута, която предлага редица вълнуващи благоприятни условия за вложителите. Стартирайки на цена от $0.035 на токен, $LPX може да има действителни изгоди за хората, които се включат рано в плана, a предварителната продажба към този момент е събрала над $140,000 вложения.

Освен че дава достъп до цялата екосистема на Web3, Launchpad предлага неповторими функционалности като отчасти придобиване на изкуство, недвижими парцели, коли и други, което прави платформата атрактивна за необятна гама от вложители.

yPredict

yPredict е новаторска комерсиална платформа, основана на изкуствен интелект, която предлага качествени разбори, създадени от трейдъри за трейдъри. Тя има лимитирана наличност от единствено 100 милиона токена общо, като цената в предварителната продажба е $0.05, а цената при листване на тържищата е $0.12.

Това значи, че в случай че купите в този момент, преди да бъде листнат токена $YPRED, може да спечелите до 140% облага на хартия, a към този момент са събрани над $430,000 в предварителната продажба до момента.

yPredict предлага трейдинг платформа с изключителна стойност, в това число мощни търговски принадлежности, терминал за търговия и достъп до предиктивни модели и трендове на пазара. Това прави платформата идеална за нови и опитни трейдъри, които търсят данни, подкрепени от образован разбор и ефикасни принадлежности за взимане на решения.

Ecoterra

Ecoterra е въодушевяващ зелен план, който се концентрира върху преработването на боклуци и основаването на по-чисто и екологично стабилно бъдеще. Основната концепция е да се създаде борса за рециклирани материали, която да подтиква повторната приложимост на ресурсите и да улесни този развой.

В рамките на предварителната продажба на $Ecoterra токени, планът съумява да събере над $2.59 милиона досега. Текущата цена на $Ecoterra токена е $0.007, само че чака се да се листне на $0.01, предоставяйки атрактивна опция за вложителите.

Освен това, Ecoterra създава приложение за преработване, което ще предлага награди на потребителите, според от техния принос към преработването на материали. Това подтиква интензивно присъединяване в процеса и поддържа концепцията за едно по-добро бъдеще, в което всеки може да способства.

DeeLance

DeeLance е новаторска криптовалута с фокус върху света на фрийлансърите и дребните бизнеси. С предварителна продажба на своя токен $DLANCE, планът съумява да събере над $500,000 досега. Токенът се предлага на цена от $0.029, което го прави наличен и прелъстителен за необятен кръг вложители.

DeeLance предлага страхотна идея, която ще помогне на бизнеси и фрийлансъри да намерят работа с по-ниски комисиони и бързи транзакции. Това ще даде опция на частните контрактори да се любуват на удобството и сигурността, които предлага платформата.

Като опция на известните Upwork и Toptal, DeeLance желае да демократизира света на фрийлансърската работа, като предлага благоприятни условия за добра работа във всяка страна. Благодарение на блокчейн технологията, доста проблеми, свързани със собствеността и покупко-продажбите, се предотвратяват.

Love Hate Inu

Love Hate Inu ($LHINU) е криптовалута, която сега притегля вниманието на вложителите с неповторимата си предварителна продажба. Токенът е основан на меме, което го прави атрактивен и различим измежду огромна публика.

Досега са събрани над 8$ милиона в вложения, което акцентира сполучливия старт на плана. Въпреки че Love Hate Inu се намира в предпоследния стадий на предварителната си продажба, той продължава да се радва на голям капацитет и да притегля от ден на ден почитатели и почитатели.

Особено впечатляващо е, че планът към този момент има над 33 хиляди почитатели в Twitter, което свидетелства за мощното му онлайн наличие и способността да основава общественост към своите хрумвания и цели.

Заключение

Макар всичките шест токена да имат голям капацитет пред себе си, в последна сметка би трябвало да вземете решението, като прецените сами за себе си кое най-вече ви подхожда. В последна сметка предварителните продажби опират освен до инвестиция, ами и до преобразяване на заниманието в специалност.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР