Новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в

...
Новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в
Коментари Харесай

Звездите са сразени! Лорд Евгени Минчев съсипа Глория, не сп...

Новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “ към този момент са факт. И този път лордът не пожали известните. Вижте по какъв начин:

Гери Никол - за какво, за какво, за какво?



Преживях земетресението във Вранча, рухването на Рейгън, първия шлагер на Петя Буюклиева и гаджето ми от 2001 година, само че такава паник офанзива не бях изпитвал. Върху нещо, което може да е Гери Никол, са нахвърляни останки от ориенталска нощ, заели мястото си на принцип, неразбираем за мен. Плат като за лятна шатра покрива деликатните елементи на тялото, а синците вибрират от цялото чалга въодушевление, на което са подложени. Познавам Гери като истинска млада певица и в случай че търси бързо усвояване с най- остатъчните попфолк облици, ще се съглася. Постигнала го е, на цената на килограми джунджурии, висулки и какафония. Косите ми харесват, придават и нещо от Марая Кери, позата е на привлекателен афиш от времето на Саманта Фокс, както прочее и ситуацията на гърдите. Когато един ден „ изтрезнее “ от този жанр, на Гери Никол и би трябвало единствено мощно да си пусне Макъл Бубле и да потресе малко снагата си. Ще има резултат. Всичко това ще опада вовеки.

Стефан Илчев- немирното внуче на модата?



Страстна фотография в която липсва... пристрастеност. Или има пристрастеност, едвам убие пристрастеността най-малко в моите професионални фешън очи. Стефан Илчев, който съм награждавал за фешън кумир преди време е като немирно внуче, което таман се научи да не пипа включена печка и отново, като че ли на инат повтаря това ранимо деяние. Днес превъзходният глас на естрадата ни не е позволил особени естетически неточности, просто, гняв ме е, че отново не е толкоз фешън пълностоен, колкото ми се желае. Може би от мен идва модата да се носи състезателен панталон със сако, признавам, допустимо е, само че това бяха годините, когато доларът беше 3 500 лв.. Стефчо е застанал в съблазнителна младежка поза подготвена да ви води далеко. Имам поради, най-много поради розовата тротинетка, която е яхнал. Този Мики Маус на тишъртката му напряко ме смазва а прическата се нуждае от повече независимост, само че не от толкоз гел.

Миркович ни връща в някоя квартална механа



Ой ти лепо, прелепо девойче, що си се по този начин облякла. Не зная дали съумявам фонетично да се изразя на езика на Драгана Миркович, само че с облекло като нейното всеки акцент следва да бъде извинен. Добър факт е, че въобще не пелтеча...Признавам, че по никакъв начин, но по никакъв начин не одобрявам тези анималистични щампи, идващи от и останали в предишното. Тези опарващи, също по този начин и... обарващи шарки, свързвам с нискобюджетни заведения, кафани и таверни, в които модата е сложена на последния рафт на вниманието. Госпожа Миркович е имала неблагоразумието да добави към всичко това мрежест чорапогащник, което също е знак на времена и събития, от които даже българският попфолк към този момент страни. Прическата е симпатична, има нещо греещо в погледа, хайде от мен да мине, ще спра тук.

Среден 3 за естетиката на Глория



Солена естетическа ГЛО-ба следва да отнесе известната певица, поради това, което е облякла. По скромното ми мнение, Глория може повече от това, виждал съм я с надалеч по-провокативни облекла. Да се върна към сегашния кадър. Тук певицата евентуално търси схващане от производителите на спално долни дрехи, да кажем нощница и от тези, представящи висша мода. Аз съм комплициран от това, че роклята окончава с поло яка, която като се изключи че не е яка, прави главата извънмерно едра по отношение на всичко. Шарката начело е изцяло подобаваща за спален чаршаф, като в компанията на реципрочна калъфка, може да вземе премия от ревю в Албания. Харесвам обувките на певицата, ненапълно краката и, ненапълно прическата. Обща оценка за днешния и избор- междинен 3.

Симона демонстрира мощна фешън страна...



Възхитителна фешън поръчка от страна на Симона Пейчева. В качеството си на ефирен водещ, тя разпростра капацитета си на фешън персона, скриван от имиджа и на спортна звезда. Не зная дали със Симона се занимава екип от стилисти, в случай че е по този начин те също би трябвало да бъдат похвалени, само че е забележима градацията в фешън отношение. Тази дреха носи телевизионно успокоение, цветът е отпускащ, още повече във връзка с гостите, които не би трябвало да бъдат доминирани от прекалено блестящата осанка на водещия. При Пейчева всичко това е съобразено и основава атмосфера на топлота, тържественост и лежерност. За хвалба е и самото студио, в което водещата от БНТ-2 сияе и носи вяра за останалите излъчвания, в които постоянно виждаме естетическа отмалялост. Браво.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР