Новите формации и БСП са потърпевши от страха от коронавируса.

...
Новите формации и БСП са потърпевши от страха от коронавируса.
Коментари Харесай

Политолог с прогноза кои партии са потърпевши от страха от коронавируса

Новите обединения и Българска социалистическа партия са пострадали от страха от ковид. 7 са обединенията, които имат късмет да влязат в Народното събрание. Две от тях би трябвало да създадат сериозна акция. Едната е Мая Манолова, другата - Вътрешна македонска революционна организация. Сложният въпрос е по какъв начин ще се образува държавно управление. Всички знаят, че то ще е компромисен вид. Към днешна дата ГЕРБ ще завоюва изборите най-вероятно. Това съобщи политологът Първан Симеонов в ефира на Нова телевизия във връзка идните избори у нас.

" Ако ГЕРБ завоюва с повечко - ще стои въпросът дали Борисов ще желае или няма да желае да ръководи, след това дали българският народ ще желае или няма да го желае, не съм сигурен дали българите ще желаят още от същото. Обикновено Българска социалистическа партия губи, когато има късмет да завоюва. Протестите лятото споделиха: Проветрявайте. Имаме независима поръчка от президента, има пречистване в ГЕРБ, има вътрешни спорове в Българска социалистическа партия. Слави Трифонов е едно от огромните незнайни в тази ситуация ", разяснява още той.

" Движение за права и свободи е в мощна форма. Ердоган застана зад тях. Движение за права и свободи предлага един експертен вид от който Борисов доста бяга, само че не ми се има вяра Борисов да даде на Радев да образува мандат ", счита още политологът.

По думите му наследството на Обединени патриоти съвсем напълно е конфискувано от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР