Новите флагмани от култовата серия P – Huawei P50 Pro

...
Новите флагмани от култовата серия P – Huawei P50 Pro
Коментари Харесай

Започнаха официалните продажби на HUAWEI P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket в България |

Новите флагмани от паметната серия P – Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket, към този момент са налични в комерсиалната мрежа в България, на целесъобразни цени надлежно 2199 лв. и 2799 лв. или със съответните абонаментни проекти на мобилните оператори. Huawei P50 Pro се предлага у нас в два стилни цвята – Golden Black и Cocoa Gold, a сгъваемият Huawei P50 Pocket – в бяло. В кутиите и на двата модела ще намерите адаптер и кабел за бързо зареждане и защитен калъф за гърба.

HUAWEI P50 Pro – жанр, мощност и снимка

HUAWEI P50 Pro прави усещане с елегантното си фино тяло и 6.6-инчов Truе-Chroma екран, показващ детонация от 1.07 милиарда цвята. Той е с резолюция 2700 x 1228 пиксела и периодичност на освежаване 120Hz, като при допиране поддържа освежаване на 300Hz. Процесорът е мощният осемядрен Snapdragon™ 888 4G, като системата идва с 8GB RAM и 256GB пространство за предпазване. Налице са стерео представители и IP68 документ за резистентност на прахуляк и вода. Батерията е с потенциал 4360mAh, като в комплекта получавате 66W SuperCharge зарядно. Моделът поддържа и 55W Wireless HUAWEI SuperCharge.



Цвят Golden Black

Големият акцент на Huawei P50 Pro е неговата Dual-Matrix Camera система, по чиито два кръга ще го разпознаете незабавно. Тя включва RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен датчик, и по-конкретно – 50MP цветна True-Chroma камера с бленда f/1.8 и оптична стабилизация, 40MP монохромна камера с бленда f/1.6, 13MP ултраширокоъгълна камера с бленда f/2.2 и 64MP телефото камера с бленда f/2.3, оптична стабилизация и автофокус. Благодарение на последната можете да снимате даже доста отдалечени обекти от ръка. С интелигентното различаване на подиуми и обекти, всеки фен разполага с извънредно мощна фотографска система, с която да прави артистични и реалистични фотоси, без да е належащо даже да познава фотографската терминология. Същевременно моделът предлага и мощен Pro режим, в това число и снимане в RAW формат, които са в допълнение преимущество в ръцете на по-напредналите фотографи. Поддържа се още Super HDR и без значение от дистанциите и осветеността, Huawei P50 Pro е благонадежден сътрудник в снимането на света към вас.



Цвят Cocoa Gold

Повече за HUAWEI P50 Pro можете да научите тук:

Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket е заслужен представител на паметната серия P, като прибавя към нейната вродена артистичност и сгъваем дизайн. Той е съвременен сгъваем смарт телефон, който не прави никакви взаимни отстъпки с фотографските благоприятни условия и цялостната продуктивност и функционалност.



Благодарение на системата Multi-Dimensional Linkage Lifting, екранът остава равен и еднакъв, а технологията Multi-Dimensional Hinge подсигурява издръжливост и устойчивост във времето.

HUAWEI P50 Pocket е необикновено тъничък, едвам 15.2мм в сгънато положение и 7.2мм в разгънато. Основният му екран е 6.9-инчов еластичен OLED екран с пропорции 21:9, пикселна плътност 442ppi и поддръжка на 1.07 милиарда цвята. Върху капака е ситуиран още един, дребен кръговиден екран, даващ елементарен достъп до определена информация, ръководство на музиката, информация с календара, известия, както и до правене на фотоси и видеа.



Батерията е с мощ 4,000mAh и поддържа бързо зареждане с технологията 40W HUAWEI SuperCharge, макар тънкия си и грациозен профил, като зарядното е включено в комплекта. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматизирано деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне. Хардуерната система е същата като на P50 Pro - осемядрен процесор Snapdragon™ 888 4G, 8GB RAM и 256GB пространство за предпазване.

HUAWEI P50 Pocket е част от фотографски насочената P серия и предлага мощна фотографска система - True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics и HUAWEI XD Fusion Pro. На база на тях Huawei създава Ultra Spectrum Camera Matrix, което включва 10-канален Multi-Spectrum Sensor, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, 40MP True-Chroma Camera, 13MP Ultra Wide-Angle камера и 32MP Ultra Spectrum Camera. Благодарение на сгъваемия формат, смарт телефонът употребява логаритми за портретни селфита с главната камера, като употребява датчика й за възстановяване на изображенията даже в условия на ниска осветеност.

Повече за HUAWEI P50 Pocket можете да научите тук:

HUAWEI P50 Pro и HUAWEI P50 Pocket са основани на EMUI 12 и идват със личния магазин за приложения на компанията – AppGallery, с вградена търсачка Petal Search, с още по-богато портфолио от световни и местни приложения.

В България Huawei P50 Pro и Huawei P50 Pocket са налични в мрежата на А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора, сътрудниците на дистрибутора Поликомп и онлайн магазина huaweistore.bg.

Повече за серията P50 можете да научите тук:
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР