Новите епизоди на „Черешката на тортата“ бяха посрещнати от зрителите

...
Новите епизоди на „Черешката на тортата“ бяха посрещнати от зрителите
Коментари Харесай

Черешката се изгаври с Лили Иванова

Новите епизоди на „ Черешката на тортата “ бяха посрещнати от феновете с неспокойствие и наслаждение, поради приятната компания, която се събра към масата. За разлика от просташкото държание на инфлуенсърката от Ливан, усмихната и разговорчива Милица Гладнишка подвигна градуса на настроението още с появяването си на екрана. Лъжица катран обаче добави Мила Михова, която част от феновете даже не познават.



Тя се изгаври с Лили Иванова по време на изненадата на домакинята Гладнишка. Милица сервира разнообразни ястия на гостите си, с цел да им опише за историята на кулинарията и обичаните манджи на великите хора. Пред себе си актрисата сложи предястие от кисело мляко и кренвирш, а Михова незабавно се изцепи, че това несъмнено е обичания десерт на Лили Иванова.

Оказа се, че става дума за измислено ядене от самата Милица като дребна. Разтропаната Михова провокира много чудене измежду почитателите на предаването освен с думи като „ гнус “, само че и с външния си тип. Част от тях не я познават и не знаят, че е оперна певица (сопрано) и актриса и щерка е на примата Дарина Такова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР