Новите екипи на ЦСКА за сезон 2021/22 трябва да пристигнат

...
Новите екипи на ЦСКА за сезон 2021/22 трябва да пристигнат
Коментари Харесай

ЦСКА чака новите уникални екипи до края на месеца

Новите екипи на ЦСКА за сезон 2021/22 би трябвало да дойдат в клуба до края на месеца, след което следва да бъдат брандирани с номерата, логата на формалните спонсори, както и признака на Българската войска. От клуба към този момент анонсираха точно на Деня на храбростта - 6 май, че гордият и несломим лъв с два кръстосани меча и лавров венец ще грее от левия ръкав на фланелката, а под яката ще бъде изписано посланието " С Нами Бог ", обичайно изобразявано върху старите бойни флагове в другите национално-освободителни войни.

Екипите ще имат тъмночервени камуфлажни детайли, наподобяващи военна униформа. Очаква се техният дебют да бъде в контролата при представянето на тима след завръщането от лагера в Австрия. Първият формален мач, в който ЦСКА ще играе с тях, пък ще е против Лудогорец за Суперкупата на 17 юли. Утре ще стане явен началният час на срещата, само че най-вероятно дуелът ще стартира в 20:30 часа.

До края на тази седмица ЦСКА ще даде ход на акцията по продажбата на абонаментни карти за новия сезон, а сега е в развой на търсене на противник за контролата на " Армията ", в която публично да бъдат показани екипите и съставът за новия сезон. Тя ще се изиграе след завръщането на " алените " от лагера в Австрия (25 юни - 8 юли) и ще бъде генерална подготовка за отбора преди дуела за Суперкупата на България против Лудогорец на 17 юли, събота. По всяка възможност последният летен спаринг ще бъде плануван за уикенда 10-11 юли, седмица преди мача с разградчани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР