Новите DDR5 модули ще излязат едновременно с DDR5-съвместими дънни платки(снимка:

...
Новите DDR5 модули ще излязат едновременно с DDR5-съвместими дънни платки(снимка:
Коментари Харесай

Adata показва DDR5 памет от следващо поколение на CES 2021


Новите DDR5 модули ще излязат по едно и също време с DDR5-съвместими дънни платки
(снимка: Adata)

DDR5 модули памет от последващо потомство приготвя за пазара тайванският производител Adata. Подробности за новия артикул компанията ще разкрие не идното виртуално ревю CES 2021.

Потребителите на компютри с новите DDR5 памети ще усетят доста усъвършенстване на скоростта и потенциала, както и увеличена честотна лента на CPU ядрата. За тази цел тайванската компания работи в тясно съдействие с производителите на дънни платки MSI и Gigabyte.

Наред с други начинания, Adata, MSI и Gigabyte организират взаимни проби и проучвания, с цел да подсигуряват най-благоприятен овърклок на най-новите платформи на Intel. Новите DDR5 модули ще бъдат пуснати по едно и също време с DDR5-съвместими дънни платки за геймъри, основатели на наличие и бизнес консуматори.

Новите памети на Adata ще доближават скорости до 8400MT/s и ще предложат потенциал до 64GB. Модулите ще разполагат с ECC функционалност за поправяне на неточности за усъвършенствана акуратност и надеждност, както и с функционалност за ръководство на мощността за усъвършенствана енергийна успеваемост с понижаване на потреблението на сила до 1,1V.

Тазгодишниото виртуално издание на CES ще се организира в интервала 11-14 януари. На него XPG, геймърския бранд на Adata, ще показва „ Бъдещето на игрите ” с необятна гама от нови артикули, включително гейминг и начин на живот ултрабук, програмен продукт за образование, геймърска дъвка и други

Новият ноутбук XPG XENIA Xe е подобаващ както за гейминг, по този начин и за консуматори, които търсят решения „ всичко в едно ”, с помощта на компактните си размери и дизайн, само че и задоволително висока продуктивност за игри и основаване на наличие.

XENIA Xe идва с 15,6-инчов сензорен екран 1080P Full HD IPS с 87% съответствие екран-корпус, грациозен дизайн и шаси с анодизиран алуминий. Ултрубукът има тънък профил от 11 мм в най-тънката си част, тежи 1,65 кг и предлага до 16 часа живот на батерията. Оборудван е с процесор Intel Core i5-1135G7 или i7-1165G7 от 11-то потомство, графичен процесор Intel Iris Xe и 1TB XPG PCIe Gen4 M.2 SSD диск.

Друг интересн артикул е XPG гейминг дъвка , която включва кофеин за бързо повишение на силата и усъвършенствана централизация, а също и лутеин –  антиоксидант, за който е известно, че е потребен за очите, в това число със способността си да потиска възпалението и да усъвършенства остротата на зрението, наред с други изгоди. Дъвката не съдържа мазнини и протеини и се отличава с ободрителен и освежителен мирис на мента.

XPG ще показа на CES 2021 и софтуерната екосистема PRIME , която свързва всички XPG устройства на потребителя. С нея те могат елементарно да персонализират своите XPG устройства с мечтаните светлинни резултати посредством подсъзнателен потребителски интерфейс.  В допълнение компанията ще покаже XPG GRIT програмен продукт за приложни стратегии за образование, предопределен да помогне на геймърите да покачат своите умения за пукотевица (FPS) посредством голям брой обучителни модули и разбор.
още по тематиката
Тайванският производител излиза на CES 2021 и с редица сторидж артикули, включително GAMMIX S70 SSD със скорости на четене и запис от 7400/6400 MB/s и IOPS за четене/запис до 650/740K. В композиция с NVMe 1.4 съгласуемост, Dynamic SLC Caching, GAMMIX S70 предлага продуктивност, надалеч по-добра от SATA и PCIe 3.0 SSD.

Нов сторидж артикул на компанията е и SD Express карта , която се чака на пазара през второто тримесечие на 2021 година Използвайки новата спецификация SD7.0 и PCIe Gen3x1, тази картата ще предлага скорости на четене и запис до 880 и 400MB/s.

Очаква се и анонс на външен SSD диск Adata SE900G със задна обвивка, направена от дълготраен метал за атрактивен външен тип, и с висока степен на устойчивост. Голямата RGB светлинна плоча излъчва хубав неонов отблясък, който е мек и текстуриран. Външният SSD поддържа интерфейс USB 3.2 Gen2x2 и може да обезпечи скорост на четене и запис до 2000MB/s за бърз трансфер на данни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР