Новите данни сочат, че най-голям брой лесбийки, гейове, бисексуални и

...
Новите данни сочат, че най-голям брой лесбийки, гейове, бисексуални и
Коментари Харесай

Какъв процент от населението на САЩ е LGBTQ? Нови данни показват кои щати имат най-много

Новите данни сочат, че максимален брой лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални възрастни в Съединени американски щати живеят на юг, потвърждавайки констатациите от последните години.

В цялата страна страна, откривателите пресмятат, че повече от 5% от възрастните в Съединени американски щати са ЛГБТК, което подхожда на предходни данни за ЛГБТК популацията. Младите хора на възраст 18-24 години са доста по-склонни да се разпознават като LGBTQ, съгласно отчета на института Уилямс към Калифорнийския университет в Лос Анджелис.

Докладът се основава на данни от Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите, откри, че през 2020 година и 2021 година в Съединени американски щати е имало близо 14 милиона пълнолетни ЛГБТК лица – като някои щати имат видимо по-висок % гейове и куиър поданици от други.

По-рано тази година, друго изследване от Gallup откри, че малко по-висок % от възрастните в Съединени американски щати са ЛГБТК. Като цяло многочислени изследвания демонстрират, че възрастното ЛГБТК население непрестанно се усилва от години.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР