Новите 8K Full Array LED телевизори на Sony серия Z9J

...
Новите 8K Full Array LED телевизори на Sony серия Z9J
Коментари Харесай

8K Full Array LED телевизорът на Sony BRAVIA XR MASTER серия Z9J вече е наличен

Новите 8K Full Array LED тв приемници на Sony серия Z9J са част от гамата BRAVIA XR, задвижвани от новия когнитивен процесор Cognitive Processor XR, който употребява напълно нов способ на обработка, надминаващ стандартния изкуствен интелект (AI) и създаден да възпроизвежда метода, по който виждаме и чуваме.

Обозначението MASTER Series значи, че тв приемниците Z9J дават отговор на високите критерии на най-хубавите инженери на Sony и трансформират красивите изображения в действителност.

Когато следим обектите към нас, ние подсъзнателно се фокусираме върху избрани точки. Процесорът с когнитивна просветеност Cognitive Processor XR разделя екрана на голям брой зони и засича местоположението на “фокусната точка ” на картината. Докато стандартният изкуствен интелект (AI) може само да засича и проучва детайли на изображението като цвят, контрастност и подробност поотделно, новият Cognitive Processor XR може да прави пресечен разбор на огромен набор от детайли по едно и също време, също като човешкия мозък. По този метод всички детайли се нагласят един по отношение на различен до реализиране на допустимо най-хубавия краен резултат, тъй че всичко в сцената да наподобява синхронизирано и реалистично, което не може да се реализира с стандартен AI.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР