Новините за битките с рака на крал Чарлз и принцеса

...
Новините за битките с рака на крал Чарлз и принцеса
Коментари Харесай

Кралският двоен удар от рак „прекратява плановете на Меган и Хари“ – експерт

Новините за борбите с рака на крал Чарлз и принцеса Кейт „ сложиха спирачки “ на по този начин наречения скрит план на Меган Маркъл „ Американско кралско семейство “, твърди специалист.

Измина по-малко от седмица, откогато Кейт показа новината, че се бори с заболяването в персонално видео известие, споделено с обществеността. Нейното тъжно известие пристигна единствено шест седмици откакто нейният тъст Кралят показа личната си диагноза.

Меган в това време работи интензивно по новото си бизнес начинание, American Riviera Orchard, нов метод на живот марка, основана в нейното имение Монтесито. А преди този момент тя и Хари стартираха Sussex.com, с цел да заменят техния уеб страница Archewell.com - употребявайки техните кралски трофеи и герб.

Ходовете се възприемат от кралските наблюдаващи като опит на двойката да употребява ребрандирането си, с цел да се опита да съперничи на компанията. Но всевъзможни проекти за битка с кралските особи може да са били провалени, съгласно коментатора Ричард Фицуилямс, който сподели, че в случай че Мега...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР