Новините за бебета тази година не спират. Поредната е свързана

...
Новините за бебета тази година не спират. Поредната е свързана
Коментари Харесай

Голямата новина на Куентин Тарантино и Даниела Пик

Новините за бебета тази година не стопират. Поредната е обвързвана с Куентин Тарантино. Той и брачната половинка му Даниела Пик са станали родители на момиченце. Двойката е посрещнала второто си дете дружно през празничния уикенд, разбираме от People.
 Куентин Тарантино, Даниела Пик и новината, че още веднъж ще стават родители
Куентин Тарантино още веднъж ще става татко

Двамата със брачната половинка му още не са удостоверили новината

" Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да оповестят, че Даниела роди тяхното момиченце на 2 юли 2022 година - дребна сестричка на Лео, първото им дете ", се споделя в изказване.

59-годишният режисьор на " Имало едно време в Холивуд " и брачната половинка му, която е певица и модел, разкриха, че чакат второто си дете през февруари.

Даниела, дъщерята на израелският артист и текстописец Цвика Пик, за първи път стартира да се среща с Куентин, откакто се срещат през 2009 година, до момента в който той популяризира кино лентата си " Гадни копилета ". Двамата се сгодяват през юни 2017 година и се женят през ноември 2018 година Синът им Лео се ражда през февруари 2020 година
 Снимка 579863

Миналата година Куентин описа за отговорностите си на татко при гостуването си в шоуто Jimmy Kimmel Live!, разкривайки по какъв начин той и брачната половинка му са измислили името на сина му. И то не идва от близкото му другарство с артиста Леонардо ди Каприо, с който е работил в " Джанго без окови " и " Имало едно време в Холивуд ".

" Почти се бяхме отказали да го кръстим Лео, тъй като бяхме уверени, че хората ще предположат, че сме го кръстили на Леонардо ди Каприо ", сподели Тарантино тогава. " Няма нищо неприятно в това, само че... той е кръстен на дядото на жена ми. А и сърцата ни той беше нашето малко лъвче. "
 Куентин Тарантино, Роджър Ейвъри, The Video Archives Podcast, пристрастеността към видеокасетите и какво е общото ѝ с новия план на режисьора
Специалното занимание на Куентин Тарантино

И какво общо има то с новия план на режисьора

" Значи той е лъв (Leo). Така си мислехме за него ", добави носителят на Оскар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР