Новините около сериала The Crown не спират. След като стана

...
Новините около сериала The Crown не спират. След като стана
Коментари Харесай

Това ли новата принцеса Даяна

Новините към сериала " The Crown " не стопират. След като стана ясно, че във финалните два сезона - пети и шести, кралица Елизабет Втора ще се играе от Имелда Стонтън, а принц Филип - от Джонатан Прайс, към този момент е ясна актрисата за една от основните функции - тази на принцеса Даяна.
 Снимка 492587

Ролята й се поема от Елизабет Дебики, която знаем от " Вдовици ", " Човекът от U.N.K.L.E. " и сериала " Нощният управител ", където си партнираше с Хю Лори и Том Хидълстън. " Духът на лейди Даяна, думите и делата й са живи в сърцата на доста хора. За мен е същинска привилегия и чест да стана част от този превъзходен сериал, " разяснява самата Дебики.

Финалните два сезона на " The Crown " ще се приближат най-вече до съвремието, като ще опишат ориста на кралското семейство при започване на 2000-те години. Ще бъдат наранени трагичните отношение сред Даяна и принц Чарлз, довели до преждевременната й гибел.

Elizabeth Debicki will play Princess Diana in the final two seasons of The Crown (Seasons 5 and 6).
— The Crown (@TheCrownNetflix)
Снимките на пети сезон се чака да стартират чак през юни 2021 година, което значи, че няма по какъв начин да го чакаме на екран преди 2022 година Четвърти сезон на " The Crown " би трябвало да получи премиерата си до края на тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР