Новините около Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не стихват.

...
Новините около Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не стихват.
Коментари Харесай

Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо - заедно в Париж?

Новините към Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид не стихват. След първите клюки, че двамата излизат дружно - папараците ги дебнат зад всеки ъгъл с вярата да " потвърдят " връзката им. И сякаш нещата работят в тяхна изгода, защото предходната седмица Лео и Джиджи са видяни на едно и също място - едновременно.
 Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид и слуховете, че се опознават
Какво се случва сред Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Нова обич или просто другарство

Професионалните задължения доведоха супермодела на Седмицата на модата в Париж. Докато покоряваше подиума, ние започнахме да се чудим какво прави ди Каприо. Бързо разбрахме, че и той е в Столицата на любовта. Въпреки това не го видяхме наоколо до Хадид. Поне не до този миг.

Двамата са били в един и същи хотел в Париж в четвъртък, 29 септември, показват източници на Page Six.

Джиджи е усмихната до ушите до момента в който върви към Royal Monceau след дългия си ден на Седмицата на модата, към 22 ч. Близо три часа по-късно хотелът напуща Леонардо, съгласно TMZ.

Въпреки че не е ясно къде Хадид прекарва нощта, за артиста сме съвсем сигурни, че е в компанията на другари в няколко клубове. След което се връща в личния си хотел.

Определено връзките сред тя са забулени от тайнственост, само че наподобява че носителят на Оскар се е включил към модела, до момента в който е заета с професионалните си задължения в Европа. Освен в Париж, видяхме Леонардо и в Милано - предходната седмица в същия ден, в който Джиджи Хадид взе участие в ревюто на Versace пролет/лято 2023.

По-рано този месец редица източници уловиха двойката да прекарва времето си дружно на празненство в Ню Йорк. От фотосите излиза наяве, че двамата са потънали в диалог, до момента в който Ди Каприо се закача с нея.
 Джиджи Хадид, Камила Мороне, Леонардо ди Каприо и по какъв начин моделът дефилира на Седмицата на модата в Милано
Какво събра Джижи Хадид и Камила Мороне на едно място

И на Леонардо ди Каприо не му е елементарно

Двамата се познават от години, само че слуховете за връзка се появиха откакто бяха видени да присъстват дружно на откриването на Ned`s Club през юли. Новината изненада почитателите на артиста, който се раздели с дългогодишната си другарка Камила Мороне предишния месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР