Новините на NOVA за поредна година достигат до най-много хора

...
Новините на NOVA за поредна година достигат до най-много хора
Коментари Харесай

REUTERS: Новините на NOVA отново достигат до най-голям брой хора в България и са първи по доверие сред частните телевизии в страната

Новините на NOVA за поредна година доближават до най-вече хора в България и се употребяват с най-голямо доверие измежду частните малките екрани в страната, сочат данните от.
NOVA оглавява класацията на частните малките екрани, които се употребяват с най-голямо доверие в България и задържа високия си % от предходната година от 56%. В отчета се акцентира по-голямата публицистична самостоятелност на NOVA измежду конкурентните частни телевизионни оператори.

Аудиторията на Новините на NOVA e най- многочислена, достигайки на седмична база до 61% от хората в България. На втора и трета позиция са останалите две огромни малките екрани у нас – надлежно bTV и Българска национална телевизия. Веднага по-късно се подрежда новинарският канал на Нова Броудкастинг Груп (НБГ) – NOVA NEWS. Вестник „ Телеграф “, част от портфолиото на НБГ, е на второ място измежду печатните медии у нас, след в. „ 24 часа “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР