Новините днес са от Куртово Конаре, където бе направен ремонт

...
Новините днес са от Куртово Конаре, където бе направен ремонт
Коментари Харесай

Ремонтираха църквата в Куртово Конаре

Новините през днешния ден са от Куртово Конаре, където бе изработен ремонт на църквата „ Св. Атанасий “, която е един от най-старите храмове в района. Църквата е към този момент с нова дървена дограма на прозорците, следва да се смени дограмата на входните порти, като вътрешната врата на единия от входовете е достоверна и няма да се сменя.

Това оповестява кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев.
 Георги Мараджиев: Селата ни могат да се конкурират доста общини в България! Георги Мараджиев: Селата ни могат да се конкурират доста общини в България!
Много пъти съм казвал, че кметовете на нашите села към общината са кметове за образец. Отношенията ми с тях през тези години демонстрират ви...

Ето какво показва още той:

" В същото време в Куртово Конаре не престават ремонтите на улици, които се чакълират и най-важното построяването на отводнителни канали. При една обиколка на обитаемото място ясно се вижда и че тук освен се правят поправки и се построяват нови придобивки за жителите, само че и те се поддържат добре. Лично кметът на селото Иван Пиринов провежда всекидневно активността по почистването и поддръжката на парковете, зелените площи и централни улици. Гробищният парк също е добре измит и поддържан. Наскоро тук бе построена и зала за траурни действия. В прелестно положение е и тревата на стадиона, където всекидневно се полива. Мини БКС-то на Куртово Конаре, което е от осем души се грижи за поддръжката и на площада и парка пред читалището, както и за двора на ремонтираната поликлиника. Алеята към гарата също се почиства постоянно, косят се тревни площи в цялото обитаемо място и се почистват от треви тротоарите по централните улици. "

Още от ПЛОВДИВ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР