Новини, че усилията на Федералната авиационна администрация за набиране на

...
Новини, че усилията на Федералната авиационна администрация за набиране на
Коментари Харесай

Наемането на DEI полудя, поставя Харвард под карантина за 40 години и други коментари

Новини, че напъните на Федералната авиационна администрация за набиране на „ разнообразие и включване “ я карат „ интензивно да търси хора с тежки физически и умствени увреждания да се причислят към нейната ранговете “ се отнася до това какъв брой „ безусловно оглупял “ е станал DEI, макар че „ идеологията е погълнала съвсем всяка огромна институция на американското общество, захвърляйки квалификациите и заслугите в интерес на по този начин нареченото „ правдивост “, отбелязва Кори Уокър от Вашингтонския Изпитващ.

Проучване на Pew предишния юни демонстрира, че „ американците са значително разграничени във връзка с напъните на DEI на работното място “: единствено „ 32% от респондентите се съгласиха, че расовото многообразие е „ извънредно или доста значимо “, до момента в който 38% споделиха, че „ многообразието не е прекомерно значимо “ /изобщо не е значимо. “ ”

Така че „ макар че американците поддържат разнообразието като необятен блян, те не го преглеждат като приоритет на работното място. “

Cam...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР