Novini.bg следи на живо за вас всичко, което се случва

...
Novini.bg следи на живо за вас всичко, което се случва
Коментари Харесай

ДЕН 22 ОТ ВОЙНАТА: Удари по Мариупол и Херсон, размяна на военнопленници в Мелитопол

Novini.bg следи онлайн за вас всичко, което се случва във войната сред Русия и Украйна:
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2712
09:39
Проф. Владимир Чуков: Има съглашение за помирение сред Киев и Москва в границите на 15 точки


"Киев и Москва към този момент имат квалифицирано съглашение за помирение в границите на 15 точки ", това сподели в "Твоят ден " интернационалният анализатор проф. Владимир Чуков.
Копирано
09:35
Фалшивото видео със Зеленски евентуално е предвестител на по-усъвършенствани измами


Лошо редактиран видеоматериал, който сякаш демонстрира по какъв начин украинският президент Володимир Зеленски обществено капитулира пред съветските претенции, беше посрещнат с насмешки през вчерашния ден, само че специалисти предизвестиха, че то може да е предвестител на по-усъвършенствани измами, съобщи Ройтерс.
Копирано
09:24
Британското МО: Русия употребява остарели оръжия, по-опасни за цивилните


Министерството на защитата на Англия съобщи, че съветските войски евентуално употребяват остарели, по-малко прецизни оръжия при провеждането на военната си интервенция в Украйна.
Копирано
09:22
Дмитрий Медведев: Русия може да се оправи с всички озверели врагове


Нашата страна има задоволително сили, с цел да се оправи с всичките си озверели врагове, това сподели заместник-председателят на съветския Съвет за национална сигурност Дмитрий Медведев, съобщи РИА Новости.
Копирано
09:00
Хотелиерите, приели бежанци от Украйна, ще получат парите си до 15 април


До 10-15 април ще бъдат изплатени средствата на хотелиери, които са приели бежанци от Украйна. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева.
Копирано
08:58
Надежда Нейнски: Русия я чака стопански фалит


Русия я чака нещо като огромната меланхолия от наложените наказания, ще има стопански фалит, към момента се изплащат заплати и пенсии, само че нещата се развиват стремглаво. Очаквам прлез идващите седмици смяна в картината в Русия, което ще се отрази на военните дейности. Но до момента в който това не се случи, няма да има дипломатическа развръзка. Това сподели за "Твоят ден " някогашният външен министър Надежда Нейнски.
Копирано
08:55
Военните, които дават отговор за Одеска област: Руските кораби доближават


22 ден от войната на Русия в Украйна. В особено изявление за бТВ военните, които дават отговор за сигурността на хората в Одеска област, предизвестиха, че съветски кораби приближат към пристанището в Одеса. По-малко от 100 км ги дели от украинския бряг.
Копирано
08:30
Джо Байдън назова Владимир Путин " военнопрестъпник "


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова в сряда съветския си сътрудник Владимир Путин "военнопрестъпник " поради дейностите му в Украйна, предава БНР.
Копирано
08:05
Декан от Запорожие: Невоенни обекти бяха цел на въздушни удари


Невоенни обекти бяха цел на въздушни удари от съветските агресори през последните дни.
Копирано
08:04
Кметът на Мариупол: 1000 души бяха потърсили леговище в атакувания спектакъл


Над 1000 души бяха потърсили леговище в постройката на театъра в обсадения украински град Мариупол, за който се счита, че е станал цел на съветска бомбардировка, заяви кметът Вадим Бойченко, съобщи ДПА.
Копирано
07:52
Милен Керемедчиев: Опитите на Путин да избави стопанската система си са безуспешни


Ако има доказателства за пране на пари за какво в този момент се конфискуват. Това е метод да се покаже на обществото кои са доближени на Путин и да бъдат уязвени. Ако не се потвърди корупционна скица в тях ще би трябвало да се върнат. Това сподели някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия.
Копирано
07:51
Свалена ракета удари жилищен блок в Киев и умъртви един човек


Най-малко един човек е умрял, а трима са ранени, откакто остатъци от свалена ракета удариха жилищна постройка в украинската столица Киев, заяви през днешния ден украинската работа за незабавна помощ, съобщи Ройтерс.
Копирано
07:24
Продължават договарянията сред Русия и Украйна


Очаква се договарянията сред съветската и украинската делегация да продължат и през днешния ден, а президентът Зеленск очерта целите си.
Копирано
07:05
Как живеят в Киев през днешния ден?


Парите свършват. Банкоматите не работят, само могат да се теглят пари от касите на магазините, които останаха да работят.
Копирано
06:04
Украинските военни: Нанесохме углавен удар по завзетото от съветски войски летище в Херсон


Украинските въоръжение сили нанесоха углавен удар по летището в град Херсон, което съветските войски завзеха при започване на войната, заяви късно нощес украинският общоприет щаб, представен от Асошиейтед прес.
Копирано
06:00
Украйна е разменила девет съветски бойци за арестувания кмет на град Мелитопол


Украйна е предала девет пленени съветски бойци в подмяна на освобождението на кмета на град Мелитопол, който беше арестуван предходната седмица, съобщи Ройтерс, като се базира на организация Интерфакс Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР