Novini.bg след за вас всичко по-важно от 62-ят ден от

...
Novini.bg след за вас всичко по-важно от 62-ят ден от
Коментари Харесай

ДЕН 62 ОТ ВОЙНАТА: Остро предупреждение от Москва

Novini.bg след за вас всичко по-важно от 62-ят ден от нахлуването на съветските войски в Украйна: 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4628
11:23
Медведев: " Туитър " няма да бъде демократична обществена медия под ръководството на Мъск


Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев сподели във вторник, че компанията "Туитър " (Twitter) "няма да стане още веднъж демократична, още по-малко обективна обществена медия ", откакто стане благосъстоятелност Илон Мъск, съобщи БНР.
Копирано
11:13
Какви са скритите послания в жестовете и думите на Путин


Обожествяването и демонизирането са присъщи за обществените персони, които се добиват в хода на управническата процедура и стигат до характерност на диктатори. Без подозрение подобен е Путин. Това мнение изрази в ефира на ”Твоят ден " престъпни психолог Росен Йорданов.
Копирано
11:05
Радан Кънев: Няма по какъв начин да се стигне до обща позиция за военна помощ за Украйна със заклинания


"Няма по какъв начин да се стигне до обща позиция за военна помощ за Украйна със заклинания ". Това изясни в изявление за предаването "Преди всички " по стратегия "Хоризонт " евродепутатът Радан Кънев:
Копирано
10:50
Соломон Паси: Войната в Украйна е мощно доказателство, че бяхме прави да желаеме да влезем в НАТО и Европейски Съюз


Чувам скептични гласове, които споделят, че Украйна няма да е член на Европейски Съюз в никакъв случай. Напротив, Европейски Съюз би трябвало да даде статут на Украйна на кандидат-член още през юни. През последните седмици станахме свидели на водачество, което се крие зад разтегливи понятия. Интересът на България е всяка страна от Балканите да е член на Европейски Съюз. България би трябвало да е водеща страна в балканските каузи. Българският етнически опит е най-хубавата основа. Ние можем освен да подкрепяме страните от Западните Балкани, само че и да ги водим. Това съобщи Илхан Кючук на разкриване на кръгла маса, посвестена на Балканите и поуките от войната в Украйна.
Копирано
10:27
В Русия желаят Украйна да бъде приета за терористична страна


Украйна би трябвало да бъде приета за "терористична страна ", откакто Киев стартира да възнамерява терористични офанзиви против съветски публицисти, президентът Володимир Зеленски би трябвало да носи отговорност. Това написа във вторник в своя канал в "Телеграм " ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, представен от ТАСС.
Копирано
08:10
Карабоев: На Путин не му би трябвало мотив, той си го основава


Тези приказки да не пращаме оръжие на Украйна, с цел да не подразним Владимир Путин, са нелепости. На Путин не му би трябвало мотив, той самичък си основава мотив, когато му е нужно. Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът Петър Карабоев.
Копирано
07:09
Англия забрани износа на шпионско съоръжение за Русия


Електронно съоръжение, което може да се употребява за прихващане на връзки и шпиониране на украинци, е най-новата категория артикули, чийто експорт за Русия е неразрешен от Обединеното кралство, заяви Би Би Си.
Копирано
06:52
Доклад: Световните разноски за защита чупят върхове за поредна година


Световните военни разноски още веднъж са нарастнали през 2021 година и са сложили нови върхове, съобщи Франс прес.
Копирано
06:34
Остро предизвестие от Москва


Остро предизвестие от Москва. Русия още веднъж прикани света да не подценява забележителния риск от нуклеарна война.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР