Новината за връзката между водещата на прогнозата за времето по

...
Новината за връзката между водещата на прогнозата за времето по
Коментари Харесай

Деси Банова: Всеки ден благодаря на Бог, че ме срещна с Росен

Новината за връзката сред водещата на прогнозата за времето по NOVA Деси Банова и президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев безусловно взриви общественото пространство. През последните седмици те се трансфораха в най-обсъжданата двойка у нас. И двамата избират да държат персоналния си живот надалеч от прожекторите. Специално за феновете на "На кафе " обаче те взеха решение да опишат историята на любовта си, пътуванията и общите проекти за бъдещото.

"Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина упованията ми. Не бях подготвена за чак толкоз огромен медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме наблюдават. Опитвам се да виждам от радостната страна на нещата ", споделя Деси Банова.

"Деси е доста смела, тя е воин. Денонощно я преследват. Не желаеме по никакъв метод да парадираме с известността си. Не сме влезнали в ролята на звезди, които непременно желаят да обикалят телевизионните студия. Нито желаеме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за успокоение. По-добре да кажем истината тук, в сравнение с някой различен да я напише и манипулира ", сподели Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме почтен метод към всички. Нашите близки и другари, някогашните ни сътрудници и децата ни схванаха. Давахме си сметка какъв брой е значимо да бъдем правилни. На никого нищо неприятно не сме създали, свободни сме и имаме цялостното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече положителна сила ", сподели още Плевнелиев.

Първата среща на Деси Банова и Росен Плевнелиев е през 2014 година на конгрес на Организация на обединените нации за климатичните промени в Ню Йорк. Срещата и диалогът са били изцяло и единствено професионални. Тогава и двамата към момента са обвързани с предходните си сътрудници.
"Още тогава ми направи усещане, че е необикновено радушен, непретенциозен и наличен човек ", показа водещата на прогнозата за времето.
"Спомням си по какъв начин Деси съумя в една доста комична обстановка, в която нямаше камера, да се оправи. Самото това деяние ми направи извънредно прелестно усещане ", описа Плевнелиев.
Искрата на любовта сред двамата пламва на формалното разпределяне на премиите за полет в изкуството "Стоян Камбарев " на 24 април тази година. Следва интензивна връзка главно с SMS-и. През юли пият първото си кафе дружно, а през август към този момент пият кафе в Гърция, както самите те се майтапят.

Двамата признават, че това, което се случва с тях, е толкоз мощно, че ги е превзело напълно. Деси Банова показа, че всеки ден благодари на Бог, че я е срещнал с Росен Плевнелиев. Тя постоянно се е възхищавала на интелекта му и силата на характера му, тъй като е минал през най-голямата покруса в живота си - да загуби дете. Това не го е озлобило, а в противен случай - стимулира го да мисли за останалите и да прави положително.

"Господ изпраща такива тежки тествания единствено на положителните хора. Това, през което той е минал и по-късно е траял напред, за мен е доста огромна мощ на характера ", признава Деси Банова.

"Той е ужасно открит, почтен и откровен. Толкова положителна и хубава сила. Нещо, което в днешно време не се среща постоянно. Невероятно образован ", продължава водещата на прогнозата за времето.

"Ние сме сродни души. Деси е освен необикновено добра и нежна, само че и доста специфична, умна. Има идея и се раздава непрестанно ", сподели за половинката си президентът Плевнелиев.

Той сподели още, че това, което им се е случило, не е било планувано - двамата просто са се намерили в подобаващия миг. Той я приема като подадена от ориста ръка. Двамата са извънредно отдадени родители. Запознали са децата си, които одобряват връзката им обикновено. Отношенията им с някогашните половинки, с които са се разделили доста преди да се срещнат, са безусловно правилни.

Те признават, че са огорчени от лъжите, които са се изписали за тях в някои жълти медии. Наскоро излязоха първите папарашки фотоси на двамата от лондонско летище. Двойката разяснява, че тези фотоси са от предходно тяхно пътешестване, информацията също не дава отговор на истината. Никого не са пререждали, споделили са им, че полетът е препродаден и те са чакали повече от час в кафене на летището както всички останали.


Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР